HUMAN

Deze cuties vieren Dierendag zonder thuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze cuties vieren Dierendag zonder thuis

Het is dierendag! Heel leuk om je pony, hamster of furby in het zonnetje te zetten, maar hoe zit het met al die leuke huisdieren die geen baasje hebben? Wij gingen langs bij het dierenasiel in Almere en kwamen téveel lieverds tegen die wel een leuke date met een nieuwe, potentiële eigenaar kunnen gebruiken.

Karsi

Een jonge frisse meid die op straat gevonden werd. Vroeger had ze geen idee wat ze met de buitenwereld aan moest. Andere honden vond ze eng en luisteren deed ze ook niet echt. Maar vandaag de dag is ze getransformeerd tot de ultieme sweetheart.
Ben jij een duidelijke baas die goed zijn grenzen aangeeft? Dan staat deze meid klaar om je te bespringen (iets wat jij haar natuurlijk niet laat doen).

Youri

Youri is zacht, bijzonder lief en houdt van aandacht. Hij is goed met de kids en ook met een hond gaat hij lekker. Alleen het begrip 'kattenbak' vindt hij een beetje lastig. Heb jij een boerderij, manege of iets soortgelijks met veel ruimte; dan is deze knuffelkat voor jou. Puur als muizenvanger functioneren in een of andere afgelegen loods is voor deze kat een no-go. He demands your love.

The Lovebirds

Yellow en Papaja zijn niet de meest voorkomende dieren in het asiel. Maar ze laten zich niet ondersneeuwen en laten duidelijk horen dat ze er zijn. Deze tweety's hebben een beetje stress van hun nieuwe onderkomen. Hun baasje is namelijk opgenomen in het ziekenhuis en sindsdien zitten ze in het asiel. Geef ze eens ongelijk, deze nachtegaaltjes horen thuis in een mooie volière. Zijn er vogelliefhebbers in de zaal?

Bucksie

Terwijl onze fotograaf rondliep, liet deze kat even duidelijk merken dat je niet zomaar om hem heen kon. 'Hello, I'm here too'
Bucksie houdt van aandacht en liefde. Hij heeft een nierziekte, maar of dat nu zo erg is? Wij waren na 1 minuut namelijk al verliefd.

Papi



In een vorig leven leefde hij bij mensen in de achtertuin. Hij werd alleen een beetje brutaal naar zijn eigenaren toe. Zeker omdat de andere hond een teefje was die ook nog eens loops werd. Papi is een echte gentleman die zijn vrouwtje graag beschermt.

Inmiddels is hij gecastreerd, dus geen overdreven gedoe met hormonen meer. Hij gaat nog steeds beter met vrouwtjes samen dan met mannetjes, want eens een haantje... Hij is de lieve lobbes die thuis hoort op een mooie ruime boerderij. Wie valt voor deze machoman?

Willie

Deze viervoeter dateert uit 1999 en mag zichzelf de oudste bewoner van het asiel noemen. Een autoriteit in het krabpalen domein. Zijn soortgenoten maken een buiging voor deze legende. Hij is rustig, megalief en verdient het om zijn laatste jaren op een andere plek door te brengen. Natuurlijk heeft hij ook zijn gebreken; voor zijn schildklier slikt hij speciale medicatie. Maar goed, kun je hem dat verwijten op die leeftijd? Alleen maar liefde voor deze golden oldie.

Lady en Olivier

In dit huishouden is Lady de baas. De meeste mannenkonijntjes zijn geen match voor deze dame. Ze is een kritische tante die duidelijk haar vrouwtje staat. Maar toen kwam Olivier, vers van de straat geplukt. Een piepjong muurbloempje en de ultieme tegenpool van haar.
It was love at first sight. Nu wil dit stelletje verhuizen. Leuke gezinnen met mooie tuinen, wij zoeken jullie!

Chino

Deze kat is the king of the house. Hij is een stoere gangster die andere mannetjes graag uitdaagt. Omdat laatst genoemden daar niet altijd even blij mee zijn, kun je hem beter samen plaatsen met een poes die hem onder de duim houdt. Hij heeft suikerziekte dus dat betekent dat hij wel om de 12 uur een prik nodig heeft. Maar dat is een kleine moeite, want ook deze kat is verslaafd aan knuffelen.

Ster advertentie
Ster advertentie