HUMAN

Meld je aan voor het panel van Tussenuur

  1. Nieuwschevron right
  2. Meld je aan voor het panel van Tussenuur

We zijn namelijk heel benieuwd wat jij te zeggen hebt over de thema's van 3FM Tussenuur.

Wanneer je Tussenuur een beetje hebt gevolgd de laatste maanden, dan heb je het eerste panel van Tussenuur al redelijk leren kennen. Annegien, Jameel, Jeppe, Zaraï, Mila, Zaid en Lafa namen het afgelopen schooljaar geen blad voor hun mond, dat begon met ons filmpje waarin de panelleden zichzelf moesten googelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tijd om uit te vliegen

Daarna hebben we hen het hemd van het lijf gevraagd, over selfies, vooroordelen, geld en zeker ook liefde. Ook maakten we een aantal reportages met onze panelleden, waarbij vooral Zaid de schrik van zijn leven kreeg.

We roepen ons panel nog één keer bij elkaar deze zomer, zodat ze met hun allen kunnen terugkijken op het afgelopen jaar. Maar daarna moeten we ze toch echt laten uitvliegen, ook omdat de meeste van hen eindexamen hebben gedaan dit jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij ook in het Tussenuur-panel?

En dus is het de hoogste tijd om een kersvers Tussenuur-panel samen te stellen, met minimaal vijf en maximaal acht middelbare scholieren die het leuk vinden een mening te vormen en met een publiek te delen.

Feitelijk betekent het dat je als lid van het Tussenuur-panel maximaal drie keer per jaar naar Hilversum komt (uiteraard worden reiskosten vergoed) voor een interview. Per keer ben je ongeveer een dagdeel kwijt.

Lijkt het je wat om onderdeel te worden van het Tussenuur-panel, en zit je in het schooljaar 2016-2017 op de middelbare school, meld je dan hieronder aan. Aanmelden kan tot 30 juni 2017.

{rsform 32}
Ster advertentie
Ster advertentie