Het Betere Werk (AVROTROS)
AVROTROS

Check hier alle rondes van Het Op Maat Gemaakte Spel de DJ editie 2021

  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier alle rondes van Het Op Maat Gemaakte Spel de DJ editie 2021

Welke 3FM-dj weet het meest over zijn of haar favoriete artiest en ging er vandoor met de Gouden Maatbeker 2021 en eeuwige roem? Begin dit jaar speelde Jorien iedere dag het Op Maat Gemaakte Spel de DJ Editie op 3FM!

Welke 3FM-dj weet het meest over zijn of haar favoriete artiest en gaat er straks vandoor met de Gouden Maatbeker 2021 en eeuwige roem? Begin dit jaar speelde Jorien iedere dag het Op Maat Gemaakte Spel de DJ Editie op 3FM!

THE BATTLE IS ON

In de dj editie van het Op Maat Gemaakte Spel krijgen alle 3FM-dj’s een intro, een songtekst en een outro te horen van hun zelfgekozen, favoriete artiest. Zo zet Frank in met Go Back To The Zoo, gokt Olivier op Vampire Weekend en speelt Wijnand mee met Marco Borsato.

Weten zij het intro, de songtekst en het outro van hun favoriete artiest te raden, dan kwalificeren zij zich voor de grote finale. Wie kwam alle rondes glansrijk door en won (naast eeuwige roem) de Gouden Maatbeker?

GRAND FINALE VAN 2021

De strijd is bijna gestreden! Wijnand, Olivier, Joost en Andres nemen het tegen elkaar op in de finale van het ‘Op Maat Gemaakte Spel’ de dj editie. Wie wordt de grote winnaar van 2021? Check het hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Weekfinale 4 - Olivier, Mark & Vera

Wie kwalificeert zich als alle, állerlaatste finalist van het ‘Op Maat Gemaakte Spel’ de dj editie? Schopt Olivier het wederom tot de finale of maakt toch Mark of Vera dit jaar kans op de Gouden Maatbeker 2021?

RONDE 16 - Vera met Eefje de Visser

Aan Vera de eer om de laatste speelronde van het 'Op Maat Gemaakte Spel' de dj editie te spelen met Eefje de Visser. Of ze er een beetje klaar voor is? “Ik word helemaal zenuwachtig. Ik heb teveel koffie gedronken en zit veel te hoog in mijn energie. Echt verschrikkelijk!” Weet Vera haar zenuwen onder bedwang te houden?

RONDE 15 - Mark met Thomas Azier

Mark van der Molen is niet vies van een beetje valsspelen, maar deze speelronde moet hij het toch doen op eigen kracht. Weet onze Mark genoeg van Thomas Azier om zich te kwalificeert voor de weekfinale?

RONDE 14 - Olivier met Vampire Weekend

Wordt Olivier voor de tweede keer uitgeroepen tot de grote winnaar van ‘Het Op Maat Gemaakte Spel’ de dj editie? The pressure is on en dat voelt Oliver ook: ‘Ik heb natuurlijk gewonnen vorige editie. Dat is een leuke periode als je dan die winst hebt, maar nu is de druk ook extra hoog’. Weet hij zijn hoofd koel te houden of bezwijkt hij toch onder de druk?

RONDE 13 - Timur met Wham!

Timur en Wham! gaan way back. Of moeten we zeggen playback. Op de basisschool ging er geen bonte avond voorbij zonder een optreden van Timur (tot vervelends aan toe). Brengen zijn jeugdherinneringen aan Wham! hem naar de weekfinale?

Weekfinale 3 - Kevin, Eva & Wijnand

Kevin, Eva en Wijnand nemen het tegen elkaar op in de weekfinale. De smoesjes voor een eventuele afgang vliegen Jorien om de oren, maar Wijnand doet daar niet aan mee: “Ik heb nooit excuusjes om niet te presteren. Als ik iets verkeerd doe dan ligt het gewoon aan mezelf!” Zo, zo Wijnand! Blijft hij staan tegenover deze twee toppers of bezwijkt hij toch onder de prestatiedruk?

RONDE 12 - Wijnand met Marco Borsato

Waarom moeilijk doen als het ‘makkelijk’ kan. Wijnand gooit het deze editie van het ‘Op Maat Gemaakte Spel’ over een andere boeg. Dit keer gaat hij niet voor John Mayer, maar voor de Nederlandse legende Marco Borsato. Gaat deze tactiek werken en is dit zijn golden ticket naar de grote finale?

RONDE 11 - Eva met Grimes

Het is alweer ronde 11 van het ‘Op Maat Gemaakte Spel’ bij Jorien en in deze ronde is het de beurt aan Eva. Zij speelt mee met Grimes, maar daar heeft ze eigenlijk stiekem een beetje spijt van. “Ik zing altijd mee met Grimes, maar ik weet eigenlijk nooit wat ze zingt.” Weet Eva toch voldoende om naast Kevin een plekje in weekfinale 3 te scoren?

RONDE 10 - Kevin met Bon Iver

In deze ronde hoor je Kevin in het 'Op Maat Gemaakte Spel' bij Jorien met Bon Over. Hij is groot fan en heeft zelfs een tatoeage van een van hun tracks op zijn rug, maar is dat genoeg om een plek te bemachtigen in de weekfinale?

RONDE 9 - Sophie met Maroon 5

Sophie trap met Maroon 5 een nieuwe week af van het ‘Op Maat Gemaakte Spel’ de dj editie. Rustig op de bank zitten zit er niet bij, want de druk ligt hoog. “Wij dj’s hebben best een grote mond als het gaat over muziekkennis. Wij weten altijd alles en nu is het moment om dat te laten zien”, zegt Sophie. Oké girl, let’s go!

Weekfinale 2 - Yoeri vs. Andres

The baltte is on! In de tweede weekfinale van 'Het Op Maat Gemaakte Spel' nemen Yoeri en Andres het tegen elkaar op. Het is een grote chaos en Yoeri vergeet spontaan zijn naam. Welke dj kwalificeert zich voor de grote finale? Check het hier!

RONDE 8 - Sander met The Hives

In de laatste ronde voor weekfinale 2 speelt Sander het 'Op Maat Gemaakte Spel' en dit doet hij met The Hives. Afgelopen editie schopte hij het tot de finale, maar zag de winst aan zijn neus voorbij gaan toen Olivier er vandoor ging met de befaamde Gouden Maatbeker 2019. Sander is klaar voor een revanche!

RONDE 7 - Andres met Anouk

Deze keer in 'Het Op Maat Gemaakte Spel': een fanatiek Anouk-fan uit een onverwachte hoek. “Anouk is een artiest waar ik mijn hele leven al fan van ben, maar heb dat aan niemand vertelt”. Andres is groot fan en het is nu aan hem om dat aan de rest van Nederland en zijn vrienden te bewijzen.

RONDE 6 - Luuk met Muse

Luuk speelt het 'Het Op Maat Gemaakte Spel' bij Jorien en test daarbij zijn kennis over de liedjes van Muse. Na wat bemoedigende woorden een trouwe luisteraar Ronald barst de strijd los, maar die is wel van korte duur.

RONDE 5 - Yoeri met AVICII

We gaan van start met de tweede week van 'Het Op Maat Gemaakte Spel' de dj editie! Dit keer is het aan Yoeri om te laten zien hoeveel hij van grote idool AVICII weet. AVICII was zijn eerste grote liefde en dé rode draad in zijn uitgaansleven. Brengt deze liefde hem naar de weekfinale?

Weekfinale 1 - Met Joost

Eerder deze week namen we al afscheid van Frank, Sagid en Rob. Zij wisten helaas niet genoeg van hun favoriete artiest om zich te kunnen plaatsen in de weekfinale. Het is nu aan eenzame strijder Joost om te laten zien wat hij waard is. Plaatst hij zich als eerste kandidaat voor de grote finale van 12 maart?

RONDE 4 - Rob met Guus Meewis

Als we iemand Guus Meeuwis toevertrouwen in het 'Het Op Maat Gemaakte Spel' de dj editie dan is het onze eigen Rob van de Radio. Maar hoe gaat dat gezegde ook alweer? Hoogmoed komt voor de val? Check hier hoe Rob het ervan afbracht.

RONDE 3 - Joost met Arctic Monkeys

Kandidaat nummer drie van deze week is Joost. Hij moet moet 3 vragen over Arctic Monkeys goed beantwoorden om de weekfinale te bereiken. Gaat het ‘m lukken? Hij is zelf vrij zeker van zijn zaak: “Ik ga met zelfvertrouwen spelen en zeggen: ik weet ze allemaal!”

RONDE 2 - Sagid met Tame Impala

De spanning loopt hoog op, maar weet Sagid genoeg over Tame Impala om een plekje in de weekfinale te bemachtigen?

RONDE 1 - Frank met Go Back The Zoo

De áller eerste dj die meespeelt is Frank van der Lende. Vorig jaar waagde hij een gokje met The Beatles… dat liep niet helemaal goed af, maar hij probeert het gewoon nog een keer met Go back to the Zoo! Ging dat 'm beter af? Check hier de speelronde van Frank.

Ster advertentie
Ster advertentie