Het Betere Werk (AVROTROS)
AVROTROS

Zing iedere week de longen uit je lijf met Jorien Karaokemachien

  1. Nieuwschevron right
  2. Zing iedere week de longen uit je lijf met Jorien Karaokemachien

Jorien Karaokemachien is geboren! Warm de stembanden maar flink op, want samen met Jorien zing je vanaf vandaag iedere vrijdag mee met de grootste hits ooit gemaakt. Als dat geen goed begin van het weekend is!

We trappen de eerste officiële editie gelijk lekker af met de fijnste tracks van de 00’s. Tussen 9 en 10 kon je mee lallen met de hits van Jody Bernal tot Christina Aguilera, en van The white stripes tot Gorillaz. Heb je Jorien Karaokemachien gemist? Dit waren de hoogtepunten van deze week!

ZO ZAG DAT ERUIT

Aan een van de vrolijkste luisteraars van 3FM de eer om het eerste muntje in de Jukebox van Jorien Karaokemachien te gooien. Nooit kreeg je zoveel goede muziek voor je geld.

De 00’s classics vlogen je om de oren. Zeg nou zelf, niet meezingen met 'I Would Stay' van Krezip is toch gewoon onmogelijk. Heel even waanden wij ons weer op Pinkpop.

Handig die songteksten! Nu weet je eindelijk wat Jody Bernal wél zingt.

Gezellige beestenboel met Gorillaz. Alles om de kijkertjes te vermaken, toch Jorien?

ZING MEE

Ken je de tekst niet? Geen probleem, want via 3fm.nl/live zag je de tekst in beeld. Haal de inner Beyonce in jezelf naar boven en kom maar door met die ad lips.

Ster advertentie
Ster advertentie