Eurosonic Noorderslag

3FM nodigt je uit voor een digitaal ESNS vanuit Groningen

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM nodigt je uit voor een digitaal ESNS vanuit Groningen

Het grootste showcasefestival van Europa volg je dit jaar ook weer via het digitale platform van ESNS en 3FM! Dit festival is dé plek waar jij de headliners van de toekomst live kunt checken, zo stonden ooit Dua Lipa, Fontaines D.C., James Blake en Hozier op het podium in Groningen. Dit jaar is het Groningse festival wederom digitaal én gratis te volgen via het online platform hier op 3FM.

Online platform

Net als vorig jaar is het gehele festival gratis te volgen via het online platform van ESNS en 3FM. Kijk vanaf 19 tot en met 21 januari naar Eurosonic en op zaterdag 22 januari 2022 naar het volledig Nederlandse Noorderslag. Check nu het hele blokkenschema via deze link.

Op het platform wissel je snel tussen de livestreams van verschillende podia en vind je alle informatie van jouw nieuwe favoriete act. Ook is er dit jaar een nieuwe chatfunctie toegevoegd.

Line-up

Zowel uit Nederland als de rest van Europa zijn er een hoop namen die voorbijkomen in de line-up, zoals: S10, Froukje, MEROL, WIES, Pom, Blanks, Goldband, Sylvie Kreusch, Wet Leg, Myd, Flemming, SERA, MEAU, The Vices en Son Mieux.

De volledige line-up check je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie