Eurosonic Noorderslag

Alle Noorderslag interviews op een rij

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle Noorderslag interviews op een rij

Een avond lang is de 3FM studio de zoete inval voor artiesten die op Noorderslag aanwezig zijn. We zetten alle interviews voor je op een rij.

Midden in de Oosterpoort, tussen alle zalen in, kijkt de 3FM studio uit over de bezoekers van Noorderslag. Frank, Giel, Annemieke, Roosmarijn, Coen en Barend zijn in Groningen tijdens het festival en spreken de bands en artiesten die zich dit jaar willen laten zien aan het grote publiek.

Hieronder zetten we alle interviews voor je op een rij:

De tweede Noorderslag voor Afterpartees

Waar ze vorig jaar voor een anderhalve man en een paardenkop speelden in het Ebbingekwartier op de Noorderslag zaterdag, kunnen ze dit jaar rekenen op een vollere zaal in de Oosterpoort. Inmiddels is de debuutplaat er ook en de productie ervan duurde blijkbaar langer dan verwacht:

Emil Landman trapt zijn festivalseizoen af in Groningen

Emil Landman gaat na zijn fantastische 2014, het volgende jaar vol goede moed beginnen. Dat trapt hij min of meer af bij Noorderslag. Vlak voor zijn optreden kwam hij kijken hoe de sfeer erbij hing bij Annemieke in de studio.

Orange Skyline speelt een thuiswedstrijd in Groningen

De Goningse heren van Orange Skyline gaan echt superlekker de laatste tijd. Bij deze thuiswedstrijd in de Oosterpoort gingen ze even op visite bij Annemieke, de DJ die hun liedje voor het eerst draaide op de radio.

Ganz gut bij Roosmarijn

Buiten Nederland gaat Ganz al Supertoll, maar in zijn thuisland heeft hij nog niet echt zijn sporen verdient. No problem, want na Noorderslag moet iedereen hem kennen met zijn vette platen en toffe visuals.

Mr. Polska verkleed bij Roos

Nóg een gast bij de studio van 3FM op Noorderslag. Nu kwam Mr. Polska kijken hoe het ging bij Roosmarijn. Hij vertelde over zijn nieuwe muziek, nieuwe stijl en dat hij een plaat heeft opgenomen met Frans Duijts.

3FM op Eurosonic Noorderslag

3FM zendt van 14 tot en met 17 januari live uit vanaf Eurosonic Noorderslag. Alle acties van 3FM op het showcasefestival en de uitzendtijden vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie