Eurosonic Noorderslag

Nona doet gewoon lekker haar ding en dat werpt zijn vruchten af

  1. Nieuwschevron right
  2. Nona doet gewoon lekker haar ding en dat werpt zijn vruchten af

Vorig jaar stond ze al op Noorderslag en nu kan ze ook Eurosonic aan haar lijstje toevoegen. Nona heeft al veel bereikt in de 1,5 jaar tijd dat zij op onze radar staat. Frank vond het wel tijd om haar even apart te nemen.

De eerste keer op de radio, dat deed Nona bij Frank. Zo'n 1,5 jaar geleden was ze nog erg gespannen. In deze korte tijd is ze onwijs gegroeid merkt Frank op. "Dat vind ik echt fijn om te horen, want zo ervaar ik het ook." zegt Nona daarop. Wat er in die 1,5 jaar allemaal gebeurd is? Kort opgesomd: ze bracht een plaat uit, speelde veel gigs, stond op festivals, bereidde haar clubtour voor én begon al aan het schrijven van haar tweede plaat.“Ik doe gewoon lekker mijn ding en ik vind het tof dat ik zo goed omarmt word.” voegt ze toe. Lekker bezig Nona!

Nona op ESNS

Eurosonic Noorderslag is een belangrijk evenement voor een startende artiest. Nona is daarom dolblij dat ze vanavond op de Grote Markt mag spelen. Vanmiddag stond ze in de Martinikerk voor een 3FM sessie. Benieuwd geworden? Bekijk hem hieronder:

{vprovideo id="WO_VPRO_15834612"}
Ster advertentie
Ster advertentie