Eurosonic Noorderslag

Kensington en The Common Linnets op Eurosonic Air

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington en The Common Linnets op Eurosonic Air

Eurosonic Noorderslag vult de line-up opnieuw aan: onder andere Kensington, The Common Linnets en The Kik staan op het gratis toegankelijke Eurosonic Air.

(fotograaf: Bullet-Ray van Olphen)

De line-up van Eurosonic Noorderslag 2015 wordt beter en beter. Naast onder andere Chef'Special, Rondé en Dotan wordt het lijstje op donderdag 4 december opnieuw aangevuld met een aantal hele goede namen. Zo zijn er vier EBBA-winnaars te vinden op het festival: The Common Linnets, Melanie De Biasio, Jacco Gardner en The Ting Things. Ook zal dit jaar opnieuw Eurosonic Air onderdeel van het programma zijn. Hier treden onder andere Kensington en The Kik op.

Eurosonic Air

Net als vorig jaar is Eurosonic Air opnieuw onderdeel van Eurosonic. Dit podium op de Grote Markt in Groningen is gratis toegankelijk en open van donderdag 15 januari tot en met zaterdag 17 januari 2015. Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Eurosonic Air, want niemand minder dan Birth of Joy, Blaudzun, Jett Rebel, Kensington, The Kik, Beans & Fatback, Maison Du Malheur en The Ting Things treden er op.

Ster advertentie
Ster advertentie