Eurosonic Noorderslag

Rondé en Bade naar Eurosonic Noorderslag

  1. Nieuwschevron right
  2. Rondé en Bade naar Eurosonic Noorderslag

3FM Serious Talent Rondé en Bade staan op Eurosonic Noorderslag 2015.

(fotograaf: Ben Houdijk)

Er zijn twee nieuwe namen bekendgemaakt voor Eurosonic Noorderslag 2015. Rondé en Bade staan in januari op het showcasefestival. Niemand minder dan Coen en Sander en Timur en Rámon verrasten de artiesten met het goede nieuws.

Bade staat op ESNS

Coen en Sander verrasten Bade maandag 10 november met een plek op Eurosonic Noorderslag. De zanger dacht dat het duo hem belde over Gitaarlem, maar dat was niet het geval. Coen en Sander vertelden hem namelijk dat hij mag spelen tijdens ESNS! Bade was zo enthousiast dat de verbinding wegviel.

>> Check hier deel twee van het gesprek

Timur en Rámon verrassen Rondé

3FM Serious Talent Rondé stond dinsdagochtend 11 november op De Speelplaats bij Timur en Rámon, maar voordat de band hun single 'Run' ging spelen, moesten de heren even iets kwijt. Namelijk dat Rondé een plekje heeft bemachtigd op Eurosonic Noorderslag! Zangeres Ricki moest even bijkomen van het goede nieuws voordat ze haar kunsten op De Speelplaats kon vertonen.

Nog meer nieuwe namen

Op dinsdag 11 november werden er nog een aantal nieuwe namen bekendgemaakt. Zo staan ook BEA, Binkbeats, David Douglas, Dotan, Jett Rebel, Maaike Ouboter, PHOS, Sven Hammond, The Cool Quest, The Deaf, TenTemPiés en Weval op Eurosonic Noorderslag. Begin november werd er ook al een waslijst aan nieuwe namen bekendgemaakt. Onder andere Taymir, Mapei en Bombay Show Pig staan op het festival. De kaartverkoop start zaterdag 22 november 2014 om 10:00 uur.

Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag vindt 14 tot en met 17 januari 2015 plaats in De Oosterpoort in Groningen. Het showcasefestival is het belangrijkste platform voor Europese muziek en betekent voor veel acts een belangrijke stap naar een internationale doorbraak. Overdag vindt er een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals en 's avonds is het de beurt aan de muzikanten om om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals.

Ster advertentie
Ster advertentie