Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag 2013 uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Eurosonic Noorderslag 2013 uitverkocht

Alle kaartjes voor Eurosonic Noorderslag 2013 waren binnen een dag uitverkocht.

De kaartjes voor Eurosonic Noorderslag 2013 gingen zaterdag 24 november om klokslag 10.00 uur in de voorverkoop. Een kwartier later waren alle tickets verkocht. Dat meldt de organisatie.

Eurosonic Air

Toch kun je ook zonder kaartje genieten van alle muziek op het Eurosonic Noorderslag festival. Op de Grote Markt in Groningen staat donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2013 namelijk het gratis podium Eurosonic Air. De line-up van dit podium wordt dinsdag 27 november bekend gemaakt, maar Chef'Special is in elk geval present!

Eurosonic conferentie

Er zijn nog wel tickets beschikbaar voor het European Music Conference and Showcase Festival. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese professionals, actief in de live muziek. ’s Avonds krijgt nieuw muziektalent de kans om zich aan een publiek van muziekliefhebbers en professionals te presenteren.

Line-up Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 9 tot en met 12 januari 2013 in Groningen. Blaudzun, Andy Burrows, Kodaline, Case Mayfield en 3FM Serious Talent Douwe Bob zijn enkele namen die aanwezig zijn op het muziekfestijn. Check hier de volledige line-up.

Ster advertentie
Ster advertentie