Eurosonic Noorderslag

48 acts aan line-up ESNS toegevoegd

  1. Nieuwschevron right
  2. 48 acts aan line-up ESNS toegevoegd

Een waslijst aan nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag. Onder andere 3FM Serious Talent Taymir is van de partij op het Groningse showcasefestival.

Eurosonic Noorderslag breidt de line-up uit met nieuwe, veelbelovende namen, waaronder Taymir, Bombay Show Pig, Mapei, Ella Eyre en Tourist LeMC. Het showcasefestival vindt in 2015 plaats van 14 tot en met 17 januari.

>> Check de lijst met 48 nieuwe namen op de site van ESNS

Over Eurosonic Noorderslag 2015

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. 's Avonds krijgt muziektalent tijdens twee showcasefestivals de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals.

Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 14 tot en met 16 januari 2015 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 17 januari 2015 in De Oosterpoort in Groningen.

Ster advertentie
Ster advertentie