Eurosonic Noorderslag

Flashback: Eurosonic Noorderslag 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Flashback: Eurosonic Noorderslag 2017

Groningen stond van 11 tot en met 14 januari in het teken van Eurosonic Noorderslag: het grootste showcase festival voor Europese muziek. 3FM verkaste de studio naar het hoge noorden en ontdekte een bak nieuwe muziek. Hieronder vind je een recap van artikelen, interviews en foto's.

(Foto: Ben Houdijk)

En de Popprijs 2016 gaat naar... MARTIN GARRIX!

Wie heeft het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage geleverd aan de Nederlandse popmuziek? Dat is de grote vraag. De Popprijs werd zaterdagavond in de Grote Zaal van De Oosterpoort uitgereikt aan Martin Garrix, die er helaas niet bij kon zijn. Maar daar had hij een hele goede reden voor.

De 30 beste acts van Eurosonic 2017

Onze vrienden van 3voor12 hebben de dertig beste acts van Eurosonic op een rijtje gezet. Hier check je de hele lijst.

Interviews in de studio

Er kwamen tijdens Eurosonic Noorderslag een heleboel muzikanten langs in de studio. Maar dan ook echt: een he-le-boel. Jett Rebel, Thomas Azier, Rotterdam Airlines, Ronnie Flex, Teske de Schepper. Noem maar op. Hieronder een selectie interviews.

Wat wordt volgens de shoarmaboar de Sound of 2017?

Eurosonic staat in het teken van nieuwe muziek. Wat worden dé acts van 2017? Dat is de grote vraag. 3FM Online stortte zich in het bruisende uitgaansleven van Groningen en vroeg aan de 'gewone' man wat de Sound van 2017 wordt. Wat wordt volgens de shoarmaboer en verkeersregelaar de Sound of 2017?

Ster advertentie
Ster advertentie