Eurosonic Noorderslag

Timur heeft een grootse kater

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur heeft een grootse kater

Want hé, ook dat is Eurosonic Noorderslag.

De derde dag van Eurosonic is aangebroken. Bezoekers en 'belangrijke mensen' uit de muziekindustrie druppelen vrijdagochtend de ontbijtzaal van het hotel binnen. Op zoek naar voedsel en koffie, veel koffie. Langzaamaan wordt iedereen wakker en praten de menschen elkaar bij over de avond ervoor. We kijken even op als Timur de zaal binnen komt strompelen - oké, dat is lichtelijk overdreven - en zich op de koffieautomaat stort.

Hé Timur, hoe is 'ie?
Hij grijpt wankelend naar het blad van de statafel en lacht.

Goeie avond gehad, ja? Kom erbij zitten.
"Ik weet niet of dat een goed idee is. Ik heb dezelfde kleren aan als gisteravond en mijn tanden niet gepoetst."

Ah jawel joh, kom zitten.

Eigenlijk zou Timur pas vrijdagavond naar Eurosonic Noorderslag komen. Maar in een opwelling van enthousiasme en fuck that shit besloot hij om eerder naar Grunn te scheuren. Met Sander. En dus zonder logeerkoffertje.

Wat heb je allemaal uitgespookt? Veel nieuwe bandjes gezien?
"Pfoe. Eigenlijk niet eens zo heel veel, maar het was wel écht een gouden avond! Mijn hoogtepunt vond plaats om vier uur 's nachts, toen ik in het bowlingcentrum kennis maakte met de nieuwe Go Back To The Zoo: St. Tropez. Te gek! Het was hun allereerste optreden en de ruimte vulde zich vastberaden met hun dampende rock 'n roll. Lars wiebelde als een dagger met gitaar het publiek in."

Shit, daar hadden we bij moeten zijn. Maar ehh... even een vraagje hè: het is nu al half elf. Hoe ben je in godsnaam op tijd terug in Hilversum voor Superrradio?
"Ik ga niet terug naar Hilversum. Ik blijf hier."

Oh...?
"Ik maak gewoon radio vanuit Groningen, met Rámon in de studio in Hilversum. Hij is op de hoogte, hoor. Geen paniek. Maar nu ga ik eerst even naar de winkel om een schone onderbroek en tandpasta te kopen. Tot later!"

3FM op Eurosonic Noorderslag 2016

Wil je weten hoe laat je 3FM live vanuit Groningen hoort? Check de uitzendtijden en kijk live mee via 3FM.nl/live.

Door: Fleur

Ster advertentie
Ster advertentie