Naar homepage
Down The Rabbit Hole

Het verhaal achter de magische toegangspoort van Down The Rabbit Hole

  1. Nieuwschevron right
  2. Het verhaal achter de magische toegangspoort van Down The Rabbit Hole

Als je naar Down The Rabbit Hole gaat, waan je je drie dagen lang in een sprookjesachtige omgeving. Over elk hoekje en gaatje is nagedacht. De organisatie wil je graag op het verkeerde been zetten en dat begint al bij het moment dat je onder de toegangspoort doorloopt.

Levensechte ronddraaiende (!) bomen, planten en een heus waterrad dat het kletterende frisse water afvoert in het meertje van de Groene Heuvels: dát is de toegangspoort van DTRH. Een magische binnenkomer die elke bezoeker even doet stilstaan.

Techniek en natuur

Het is een vervreemdend beeld, waar heel goed over nagedacht is. "De entreepoort is een combi tussen techniek en natuur", vertelt ontwerper Marisja van ATM Model Art in onderstaande video. "De techniek breekt de natuur niet af, maar helpt de planten juist omhoog." De ontwerpers tillen zo het landschap als het ware op en dagen je daarmee uit om er letterlijk onderdoor te gaan. Check de video hieronder over de liefde achter de festivalpoort:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Down The Rabbit Hole 2017

DTRH vindt plaats op 23, 24 en 25 juni in de Groene Heuvels van Beuningen. Onder andere Fleet Foxes, Moderat, Nicolas Jaar, Oscar and the Wolf, Bonobo en Rag 'n' Bone Man treden op. Een regulier ticket kost 139 euro.

>> Stem op de Festival Top 100 en win festivaltickets!

Ster advertentie
Ster advertentie