3FM nieuws

Rap jij 'Heavydirtysoul' van Twenty One Pilots effe mee?

  1. Nieuwschevron right
  2. Rap jij 'Heavydirtysoul' van Twenty One Pilots effe mee?

Kleine voorspelling: het lukt je niet.

Het is een intens nummertje, dat 'Heavydirtysoul'. In de eerste vijftien seconden rapt Tyler Joseph er gewoon 76 woorden doorheen, f*cking snel! Als je zelf toch een poging wilt wagen met meerappen, zit je hier goed: je hoort 'm nu elke dag op 3FM. Get to work!

Onzekerheden

'Heavydirtysoul' is de openingstrack van Blurryface, het album waar ook ex-3FM Megahits 'Stressed Out' en 'Ride' op staan. Blurryface is een karakter waar Tyler Joseph tijdens optredens 'inkruipt', door middel van zwart geverfde nek en handen.

"Blurryface represents all the things that I as an individual, but also everyone around, are insecure about."

In de video gaat het er redelijk heavy aan toe: Tyler Joseph wordt rondgereden in een auto door Blurryface en rijdt tot twee keer toe (doet 'ie het wel of doet 'ie het niet?) in op Josh Dun, de drummer. Er staan wat dingen in de fik, er ontploft iets... Nou ja, kijk zelf maar. Er gebeurt genoeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Heavydirtysoul' heeft de (twijfelachtige) eer om de allerlaatste video van Blurryface te zijn. We hebben alleen nog lang geen genoeg van ze, dus fingers crossed dat hun volgende album niet te lang op zich laat wachten!

Meer Twenty One Pilots en 3FM? Check:

>> 5 dingen die je moet weten over Twenty One Pilots
>> Dit was Twenty One Pilots in de HMH
>> Deze bands staan liever in het publiek dan op het podium

Ster advertentie
Ster advertentie