3FM nieuws

Wait, what? 'Skin' van Rag'N'Bone Man gaat over Game Of Thrones!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wait, what? 'Skin' van Rag'N'Bone Man gaat over Game Of Thrones!

Jon Snow en zijn wildling-liefje Ygritte waren inspiratie voor 'Skin', de nieuwe single van Rag'N'Bone Man.

Er zit veel muziek in Game Of Thrones, maar wist je dat er ook Game Of Thrones in muziek zit? En dan hebben we het niet alleen maar over de GOT Musical, maar dus ook over 'Skin' van Rag'N'Bone Man.

Wild thing

De romance tussen Jon Snow en Ygritte was er eentje voor in de boeken. Die grotscène, hun stiekeme liefde, het feit dat ze ook in real life een stelletje waren... De Game Of Thrones-fanbase smulde ervan. En daar hoort ook Rory Graham bij, beter bekend als Rag'N'Bone Man.

Rory bekende tijdens een radioshow dat hij Jon en Ygritte in gedachten had toen hij 'Skin' schreef:

"It's about missing out on something. I'd been watching Game Of Thrones and Jon and Ygritte were obviously in love, but they couldn't be together because they're from different worlds."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deze lyric werd geïnspireerd door het fictieve stelletje: 'When the walls came down / When I heard that sound / I'd still be thinking about you'. Of hij het nu echt over grote, steile ijsmuren heeft of niet maakt natuurlijk als luisteraar niet uit. 'Skin' valt toe te passen op zo ongeveer elke situatie gerelateerd aan liefde:

"It means that whatever happens, you'll still have that person in your mind."

Game Of Thrones x Rag'N'Bone Man

Om je een beeld te geven van hoe dat dan ongeveer klinkt, hebben we natuurlijk een mash-up gemaakt. Het past eigenlijk wel érg goed...

Ster advertentie
Ster advertentie