3FM nieuws

Word concertverslaggever via de 3FM-app

  1. Nieuwschevron right
  2. Word concertverslaggever via de 3FM-app

Ga jij binnenkort naar een concert? Bijvoorbeeld naar een van de 3FM Presents-concerten in de HMH? Of elders? Doe dan verslag via de 3FM-app.

3FM presenteert een heleboel concerten. Meer dan vijftig. We noemen die concerten een 3FM Presents-concert. Check de hele lijst.

Maar ben jij toevallig bij één van die concerten? Of bij een ander concert? Laat ons dan weten hoe het is of was. Doe je verslag via de 3FM -app. En kom daarmee op radio, tv, online en in de 3FM-app.

Hoe doe je concertverslag via de 3FM-app?

Het is eigenlijk heel simpel:

1. Installeer de 3FM-app (voor Android of voor iPhone)
2. Maak via de knop 'appje' een foto
3. Schrijf een verhaaltje. Jouw mening van het optreden. Mag kort, mag lang.
4. Zit je op Twitter, laat dan ook je twitternaam achter.
5. Klik op verstuur

Jouw foto en verhaaltje op radio, TV, online en in de app

En wat gebeurt er vervolgens? Jouw input is in de studio zichtbaar. We zorgen ervoor dat je foto op de Smart TV te zien is. En in de app. En op de webcam. Jouw verhaaltje komt daar ook te staan. En wie weet belt een DJ je op om live op de radio nog even verder te praten. Mag, maar hoeft niet.

Jouw foto en tekst op de Smart TV

3FM heeft een app op de Smart TV. En dat vinden we heel vet. Want nu kun je op je smart TV ook 3FM kijken en luisteren. EN: jouw bijdrage is daar zichtbaar. Je kunt dus op TV komen via 3FM. Heb je een Smart TV? Ga dan naar de NPO app, klik op radio, en dan op 3FM. Of bekijk de app hier: 3fm.nl/smarttv

What's in it for you?

Wij zijn heel blij met jouw verslag. En onder alle inzendingen verloten we weer een aantal concerttickets. Dus behalve dat jouw recensie bij 3FM op radio, online, in de app en op TV komt, heb je dus ook kans om binnenkort weer naar een concert te gaan.

Succes!

Concertverslagen 3FM Presents-concerten

Luisteraars hebben inmiddels al een paar keer verslag gedaan via berichten, foto's en audio-opnames via de 3FM-app. Check de resultaten hieronder.

Surf je op je mobiel? Klik hier

Ster advertentie
Ster advertentie