Best Kept Secret

Time-line: Dag 3 in de 3FM Studio op Best Kept Secret

  1. Nieuwschevron right
  2. Time-line: Dag 3 in de 3FM Studio op Best Kept Secret

Dag 3 van het Best Kept Secret Festival is volop gaande. Artiesten hoppelen de 3FM-studio binnen, 3FM DJ's vertellen over optredens die ze gezien hebben, er zijn sfeerverslagen vanaf het terrein and so on. Check hier alles over dag 3 van BKS15.

(Foto: Ben Houdijk)

3FM zond zondagavond 21 juni tussen 20:00 en 00:00 uur uit vanaf het Best Kept Secret-terrein. Per ongeluk een sessie gemist? Geen nood: in dit handige overzicht zie je alles wat er in en rond de studio gebeurd is.

23:30 Het grote slotinterview met Roos en de festivaldirectie van Best Kept Secret

Traditiiegetrouw praat Roosmarijn op de laatste avond met Robert en Niels van de organisatie. Hoe kijken zij terug op de afgelopen drie dagen? Wat was hun hoogtepunt? En wat kunnen we volgend jaar verwachten?

22:45 uur: Wolf Alice live bij Roosmarijn

Wolf Alice heeft met hun splinternieuwe debuutplaat het Album van de Week te pakken en staat op Best Kept Secret. 1+1=2 en dus kwam Wolf Alice langs in de 3FM-studio!

21:45 uur: Alt-J live in de studio

Alt-J heeft de eer om Best Kept Secret 2015 af te sluiten. Even voor tienen betrad de band het hoofdpodium. De mannen wipten vlak voor het optreden langs in de 3FM-studio, speelden daar een nummer live en kletsten bij met Michiel. Het gaat lekker met Alt-J, want vrijdag 19 juni werd hun grootste concert in Nederland tot nu aangekondigd: 19 november staan ze in de Ziggo Dome Amsterdam. Hoe bereiden ze zich voor op zo’n groot optreden?

21:30 uur: Herman is te gast bij DJ St. Paul

DJ St. Paul heeft zijn eigen podium op Best Kept Secret. Hij loopt daar niet in z'n eentje te knallen, maar nodigt veel andere DJ's uit die de plaatjes aan elkaar draaien. Onder andere Kenny B., Jungle By Night en Afterpartees bouwen er een feestje. Maar voordat het Best Kept Secret-weekend begon, had St. Paul een kleine tegenslag. Hij vertelde erover bij Herman:

21:15 uur: Roosmarijn op safari met Kenny B

Op zoek naar de diepere gronden achter Kenny B., ging Roosmarijn met hem op safari. Ze keken niet alleen naar de wilde dieren, maar bespraken ook waarom Kenny eigenlijk op BKS15 staat.

20:45 uur: Gengahr live in de studio

Primeur! Gengahr gaf hun allereerste radio-optreden buiten Groot-Brittannië! Michiel had de eer om de Britten in de 3FM-studio op BKS15 te mogen ontvangen. Het debuutalbum A Dream Outside is net uit, dus genoeg om over bij te kletsen:

20:15 uur: Michiel proeft de sfeer

Best Kept Secret is een festival met een paar mooie headliners: The Libertines, Noel Gallaghers High Flying Birds, Royal Blood en Alt-J. Maar het is ook een plek om je te laten verrassen. Michiel ging op onderzoek uit, Roos hielp hem een handje.

Ster advertentie
Ster advertentie