Best Kept Secret

Best Kept Secret voorpret

  1. Nieuwschevron right
  2. Best Kept Secret voorpret

Het Best Kept Secret Festival beleeft 21, 22 en 23 juni zijn eerste editie. Met wie en voor wie ga jij naar dat mooie festival? Meld het ons en wie weet maken we een date op het terrein! Oh, en luister je alvast in met ons Spotify-lijstje.

>> Met wie en voor wie ga jij? Heb je een mooi verhaal? Laat het ons weten en we bellen!

Van de breekbare folk van Damien Rice tot de stevige indierock van Arctic Monkeys en nog veel meer. De line-up van de eerste editie van het Best Kept Secret Festival mag er wezen. Want hoewel er veel relatief onbekende artiesten op het programma staan, is er wel degelijk voor elk wat wils.

Best Kept Secret voorpret

Wat er nu zo goed geheim gebleven is aan het nieuwe festival in Hilvarenbeek moeten we nog gaan beleven, maar een goede voorbereiding is natuurlijk nooit weg.

Ga jij voor de sixties indiepop van Allah-Las en Temples? Garagerock van eigen bodem van Mozes & The Firstborn en traumahelikopter? Of toch liever dampende livehiphop van Tyler, The Creator en Danny Brown? Kortom: naar welke act kijk jij het meest uit op Best Kept Secret?

Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, dan is dat natuurlijk ook helemaal geen probleem. 3FM helpt je op weg met een speciaal Spotify-lijstje.

3FM Presents Best Kept Secret

Ster advertentie
Ster advertentie