Best Kept Secret

Radiohead komt naar Best Kept Secret 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Radiohead komt naar Best Kept Secret 2017

De eerste headliner van het festival in Hilvarenbeek is bekend! Radiohead sluit Best Kept Secret af op zondag 18 juni 2017.

(Foto: Bart Heemskerk)

De wereldtour van Radiohead krijgt steeds meer vorm. Eerder werd bekend dat de band headliner is van onder andere Glastonbury (Verenigd Koninkrijk), NorthSide (Denemarken) en Open'Er Festival (Polen). En nu komen de heren dus ook naar Nederland!

Radiohead in de HMH

Dit jaar bracht Radiohead een negende studioalbum uit, A Moon Shaped Pool. Afgelopen mei stond de Britse band nog in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Lees hier en hier de verslagen die 3voor12 schreef. Best Kept Secrets festivaldirecteur Robert Swarts is supertrots op de 'vangst' van Radiohead als headliner.

"We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we deze publiekswens kunnen laten uitkomen. Een mooiere bekroning op vijf jaar Best Kept Secret kunnen we ons niet wensen!"

3FM live vanaf Best Kept Secret

Best Kept Secret vindt volgend jaar plaats van 16 tot en met 18 juni. Informatie over andere acts is nog niet bekend, maar wat we wél weten is dat de voorverkoop start op 19 november. Net als de voorgaande jaren verkast 3FM de studio naar het festivalterrein in Hilvarenbeek. See you there!

>> 3FM op BKS

Ster advertentie
Ster advertentie