Best Kept Secret

Typhoon en Circa Waves op Best Kept Secret 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Typhoon en Circa Waves op Best Kept Secret 2015

Als je dacht dat alle geheimen van Best Kept Secret de wereld uit waren, dan heb je het mis. Typhoon en Circa Waves zijn woensdagochtend 13 mei toegevoegd aan de line-up van het festival!

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Best Kept Secret publiceerde op woensdag 6 mei het blokkenschema. Onder meer Mike Mago, Kenny B, Jungle By Night, Afterpartees werden toen toegevoegd aan de line-up. En daar zijn nu dus weer twee namen aan toegevoegd!

Circa Waves

De mannen van Circa Waves gaan lekker: de groep scoorde in april 2015 de 3FM Megahit met 'T-Shirt Wheater' en op 11 mei kondigden ze een najaarstour door Nederland aan. Best Kept Secret kunnen ze nu dus aan hun lijstje toevoegen!

Circa Waves - 'T-Shirt Weather'

Typhoon

Typhoon won in april nog de 3FM Award voor Beste Artiest Hiphop. De muzikant kondigde diezelfde maand een optreden in de HMH Amsterdam aan voor vrijdag 11 december 2015. Dat het lekker met Typhoon gaat, is dus een understatement.

Typhoon - 'Zandloper'

Line-up BKS 2015

Alt-J, Noel Gallagher, The Vacciness, Sue The Night, John Coffey, Temples... de line-up van Best Kept Secret 2015 liegt er niet om. Het festival vindt plaats op 19, 20 en 21 juni in Hilvarenbeek (Noord-Brabant). De kaartverkoop is al gestart.

Ster advertentie
Ster advertentie