Naar homepage
Best Kept Secret

Wat doet Carly Rae Jepsen op Best Kept Secret festival 2019?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat doet Carly Rae Jepsen op Best Kept Secret festival 2019?

Best Kept Secret is het festival van de nieuwe ontdekkingen, maar aan de andere kant ook de grootste namen uit het alternatieve circuit. Ze waren het festival dat Radiohead en Arcade Fire voor één editie wisten te strikken. Maar dit jaar staat er een verrassende naam tussen: Carly Rae Jepsen. Eentje die op het eerste gezicht niet in één van deze bovenstaande categorieën thuishoort. Of toch wel?

Carly wie ook alweer?

Carly Rae Jepsen... Kennen we haar nog? Als de naam niet meteen een belletje doet rinkelen dan wel de tekst: 'Hey I just met you and this is crazy. But here's my number, so call me maybe.' Ja precies! Ze was de grote ontdekking van Justin Bieber in 2012 en scoorde met 'Call Me Maybe' een enorme wereldhit. De Canadese zangeres was voorbestemd om dé nieuwe popster te worden, maar toch bleef gelijkwaardige opvolger uit.

Ze maakte wel nieuwe muziek, maar niks bereikte het massaniveau van 'Call Me Maybe'. Maar waarom staat, voor velen misschien, een vergeten popster op Best Kept Secret festival? 3FM vroeg het aan festivalprogrammeur Roel Coppen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Best Kept Secret over Carly Rae Jepsen

Roel: "Heel veel mensen (iedereen?) kennen Carly Rae Jepsen natuurlijk van haar monsterhit ‘Call Me Maybe’, uit 2012.Voor velen van ons in Nederland, was het daarna stil rondom Carly. Niet in de VS en Canada, waar ze definitief een doorbraak beleefde met het album E•MO•TION uit 2015, waarna ze ook door een grote groep alternatieve(re) muziekliefhebbers in het hart gesloten werd."

"Een sloot hits, en nóg meer steengoede songs, die ze ook nog eens (grotendeels) zelf schrijft, op handen gedragen door zowel de mainstream, als de underground, én haar eerste echte show in Nederland: Carly is de moderne popster."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ga haar zien!

Dus conclusie is: ga haar zien! En voor iedereen die het dan stiekem toch wel leuk vind om even flink hard mee te blèren... 'Call Me Maybe' zit nog steeds standaard in de set.

3FM op Best Kept Secret 2019

Ook dit jaar is 3FM weer te vinden in de Beekse Bergen voor Best Kept Secret festival. Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni maakt 3FM live verslag van het festival. Slinger die radio dus aan en volg 3FM op alle social kanalen zoals Instagram, YouTube en Facebook. Dan mis je niks!

Ster advertentie
Ster advertentie