Best Kept Secret

Het best bewaarde geheim van BKS? De gekke pet!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het best bewaarde geheim van BKS? De gekke pet!

Onze Festifan Famke is niet alleen op de festivals om lekker te relaxen en te genieten van de lekkerste optredens. Ze moet ook aan de bak! Daarom stuurden wij haar op pad met een camera om de festivaltrends van Best Kept Secret te spotten. Of dat haar gelukt is? Oordeel zelf!

Famke: Naar welk festival je ook gaat, het hoofddeksel is altijd paraat. Toen ik over het festivalterrein paradeerde, was iedereen wel erg goed gemutst. Gekke petjes zijn in! Van zelfgemaakte creaties, wilde dieren tot aan groepsprojecten alles kwam aan bod. Wat hebben mensen zich uitgesloofd, hieronder het bewijs!

Aye aye, kapitein

Tijdens het halen van een koffie kwam ik dit meisje tegen, gestrand op Best Kept Secret. Ze is de kapitein van een super schattig koffietentje. De sailorpet is een goed voorbeeld van een safe haven, perfect afgestyled met een streepjes shirt.

Ga uit je bol

Wat is dit? Dat was het eerste wat ik dacht toen ik deze dame zag verschijnen. Een mengelmoes van je oma's creatie en de bohemian Ibiza stijl. Hier moést ik een foto van maken, wat een topper. Lekker origineel en waarschijnlijk van eigen maak. Zo weet je tenminste zeker dat jij de enige bent die de show steelt. Zou ik dit zelf dragen? Mmm, nee. Maar mijn kerstboom misschien wel.

We're flying high!

"Geef er nog een draai aan en wind de boel goed op, je gaat lekkerrr!" Bizzey zag het al aankomen en wij hebben de trend nu in levende lijve gespot. Ik vind dit geweldig, de felle kleuren en het speelse maken dit echt een eyecatcher. Ik ben niet de enige, want de pet kwam vaak voorbij gevlogen. Of ik dit zelf zou dragen? JA! Maar dan met carnaval...

Houd elkaar in het vizier

Wie kent het niet... elkaar kwijt raken op een festival. Soms duurt het uren of zelfs dagen tot je elkaar weer hebt gevonden. Deze groep vrienden heeft de oplossing: de visor. Deze pet geeft niet alleen bescherming tegen de zon, maar is ook nog eens super opvallend. Geef iedereen een andere kleur en je raakt elkaar nooit meer kwijt!

Op Safari bij Best Kept Secret

Het safaripark naast Best Kept Secret heeft de festivalgangers duidelijk geïnspireerd. Ik hoorde deze wolf van een afstand al huilen. Niet zo gek als je met 26 graden een muts draagt. Deze man was hard aan het werk, maar rockte wel zijn look. Ik vind dit top, tijdens het werken moet je er ook gewoon hip bijlopen. En hoe cooltjes hij eronder bleef, respect!

Ooit een panda op safari gezien? Nee dat dacht ik al! Tot nu, dus. Ik kan me niet voorstellen hoe heet deze mensen het hebben, pfff.

Geen pet, maar wel pret. Deze tijgâh rockt zijn look als geen ander. Kijk hem shinen, als koning van het festival. Mocht het safaripark iets missen, dan weten ze waar ze moeten zoeken. Grrr.

Honorable mentions

Natuurlijk mochten ook de vaste gasten niet ontbreken: glitters en fanny packs! En zelfs nog een semi-snelle planga.

Ster advertentie
Ster advertentie