Barend & Benner

Verras iemand met de Barend & Benner Bon!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Verras iemand met de Barend & Benner Bon!

Ben jij vergeten om een cadeau te halen voor je vader of moeder, vriend(in), neef, oma of iemand anders? Maak dan snel gebruik van de Barend & Benner Bon! Deze bon biedt een verrassingscadeau van ongekende waarde. Hiermee zorg je ervoor dat je alsnog een cadeau hebt geregeld, scheelt weer wat schaamte.

Hoe werkt de Barend & Benner Bon?

De Barend & Benner Bon kun je via onderstaande knop downloaden. Print deze vervolgens uit, vul jouw naam in en natuurlijk de naam van degene die de bon krijgt, stop ‘m in een envelop en geef het aan degene die de bon moet ontvangen.

De ontvanger ontvangt de bon, haalt ‘m uit de envelop en is natuurlijk blij verrast met dit fantastische cadeau. Als ontvanger kun je de bon dan verzilveren via het formulier hieronder. Hierin vult de ontvanger de gegevens in en voegt daarbij een foto van de ontvangen bon.

“Ik heb de bon verzilverd, wat nu?”

Wanneer de Barend & Benner Bon is verzilverd, blijf dan vooral goed in de buurt van de telefoon en houd die goed in de gaten. Want wie weet bellen Barend & Benner jou om te vertellen wat voor geweldig cadeau jij hebt gewonnen!

Verzilver hieronder je Barend & Benner Bon

Vul de gegevens hieronder in en upload een foto van je Barend & Benner Bon.

Ster advertentie
Ster advertentie