Amsterdam Dance Event

5 redenen waarom jij dit jaar echt bij ADE wilt zijn

  1. Nieuwschevron right
  2. 5 redenen waarom jij dit jaar echt bij ADE wilt zijn

Je kan bijna opendoen, want het Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober is het weer tijd voor de grootste conferentie voor elektronische muziek ter wereld! Dit wordt heel tof, om deze redenen:

Feesten, feesten, en nog meer feesten

Normaal zit je op woensdagavond in je onderbroekje op de bank naar Gordon te kijken, nu is het anders. Eindelijk mag jij je flashy pailletten pants uit de kast toveren en met je vrienden feesten bij ADE! De keuze is reuze, want tijdens deze week zijn er meer dan 2500 artiesten die jou een topavond gaan bezorgen. Kiezen hoeft niet: je kunt gewoon overal naar binnen rennen: er draait altijd wel iets!

ADE is dé bakermat voor kennis en inspiratie

Tijdens het evenement kun jij leren van alle grote spelers van elektronische muziekindustrie. Zo worden er heel veel workshops, seminars, lezingen en trainingen georganiseerd. De hele week door kan jij terecht bij één van de 140 plekken die Amsterdam te bieden heeft. Check hier wat er wanneer te doen is!

ADE is de beste medicijn voor je herfstdip

Je zit op school met tentamenstress, het festivalseizoen is al even voorbij en de leuke decembermaand laat nog even op zich wachten. Voor de meeste mensen is oktober een saaie maand en daardoor kun je je een beetje down voelen. Een inspirerende workshop of een avond feesten zal je goed doen, waardoor je voorlopig verzadigd (en uitgekaterd) bent.

Er is voor iedereen wat wils

Er wordt zoveel georganiseerd dat er voor iedereen wat tofs bij zit. Zo kun je deelnemen aan een yogaworkshop in de ochtend, 's avonds ontspannen bij een goede film en 's nachts je voeten eraf dansen bij een van de vette shows.

Van Martin Garrix tot San Holo, de meest uiteenlopende namen kun jij zien

Alle genres en artiesten krijgen een plekje in de stad, je verveelt je dus nooit. Zo haal je op donderdagnacht de zomervibes in jezelf naar boven bij een show van Bakermat, of je kan ervoor kiezen om je handen in de lucht te smijten bij Martin Garrix.

Jij kan hierbij zijn!

Op vrijdag 12 oktober kun jij 4 passe partouts winnen voor ADE 2018! Check hier hoe dat kan en werk jezelf al die feestjes in...

Ster advertentie
Ster advertentie