Amsterdam Dance Event

De dampende vrijdagavond van ADE

  1. Nieuwschevron right
  2. De dampende vrijdagavond van ADE

Joris Voorn, David August, Dimitri, het was vrijdagavond heel (HEEL!) druk (en warm) in de studio. Check hier alle interviews.

Giel, Eddy de Clerq en Eva (Fotograaf: Ben Houdijk)

Amsterdam Dance Event

3FM zendt vier dagen lang uit vanaf het Amsterdam Dance Event. Zoals jullie weten staat onze hoofdstad 14, 15, 16 en 17 oktober geheel in het teken van elektronische muziek. Voor dit geniale evenement verhuisden we de studio naar de Melkweg in Amsterdam.

En nee, we staan niet in de grote zaal te shinen, want daar huppelt het feestgespuis rond. We staan te dampen in een su-perknus zolderkamertje.

Tussen 18.00 en 21.00 uur hoorde je Giel en Eva.

"Hey Mr. Probz, jij hier?!"

Giel en Eva trapten de vrijdagavond af met Mr. Probz. De aardige man kwamen ze zomaar tegen in de Melkweg! Dat geloof je toch niet?

Giel en Eva haasten zich door de Melkweg

Voor zijn show in de Melkweg maakte David August heel eventjes tijd voor 3FM. Giel en Eva renden door de Melkweg naar beneden om zijn soundcheck te checken. Of ze er op tijd waren? Tsja...

Joris Voorn: "Ik had eigenlijk om een Bloody Mary moeten vragen"

Tijdens ADE loper er honderden internationale én nationale DJ's rond in Amsterdam. Zoals onze eigen Joris Voorn, die het vrij zwaar had omdat hij de avond ervoor nogal laat naar bed ging. Giel vroeg hem: wat drink jij nou het liefste tijdens zijn set?

Tussen 21.00 en 00.00 uur hoorde je Barend en Wijnand.

Met je oma naar David Guetta!

Jahaa, Sam Feldt deed het. De avond voor hij bij Barend en Wijnand aanschoof verzorgde hij nog een show met niemand minder dan David Guetta. Wie Sam Feldt mee nam? Juist ja, zijn oma!

DJ Top Mag 100

Dimitri Vegas en Like Mike zijn door DJ Mag uitgeroepen tot de beste DJ's van de wereld. Het Vlaamse duo stond vorig jaar nog op nummer twee, net onder Hardwell, die het nu met een tweede plek moet doen. Voor de volledigheid liet Barend - want zo is hij - de top 20 horen:

Dimitri over zijn beginjaren

Dimitri, de man van de gloriedagen van de RoXY, de bakermat van de Nederlandse techno-scene en lange tijd dé DJ van Nederland. Hoe kijkt hij terug op zijn beginjaren? Wijnand vroeg het hem:

Ster advertentie
Ster advertentie