Amsterdam Dance Event

A-lister galore bij Dit Is Domien live vanaf ADE

  1. Nieuwschevron right
  2. A-lister galore bij Dit Is Domien live vanaf ADE

Alle grote namen, nieuwe helden en oude rotten van de dance wereld zijn van 14 tot en met 17 oktober in Amsterdam te vinden. Domien heeft daarom de 3FM-studio naar de Melkweg verplaatst om niks te hoeven missen. Daar ontvangt hij een galore aan grote namen.

Oliver Heldens trapt de sterrenparade af

Twee jaar geleden sprak Domien voor het eerst met Oliver Heldens. Sindsdien is het hard gegaan met de man. Hij doet dit jaar 200 shows en is ook tijdens ADE kneiterdruk. Maar gelukkig vond hij nog een gaatje om bij te kletsen in de 3FM-studio in de Melkweg.

Geraldine Kemper is verliefd of ADE

Er zijn weinig dingen waar Geraldine haar agenda echt vrij voor houdt. ADE is daar één van. Voor Geraldine misschien wel het leukste feest van het jaar. Er is alleen wel een probleem: ze moet donderdagavond naar het Televizierring-gala. En haar ADE-polsbandje vloekt nogal met haar jurk. Hoe ze dat oplost?

Oude helden Chocolate Puma draaien een hele lekker setje

Nicky Romero organiseert een FIFA-toernooi tijdens ADE

Nicky Romero geeft woensdagavond met zijn label Protocol een feestje in de Melkweg. Al zijn muzikale vrienden komen langs. Samen met vriend en collega-DJ Wildstylez kwam hij langs bij Domien. "Vanavond is het feest, we gaan draaien maar hebben ook een FIFA-toernooi. Je kan tegen allerlei artiesten gamen, en ook Niall van One Direction doet bijvoorbeeld mee. En morgen duik ik de studio in met Martin Garrix en Guetta." Op ADE gebeurt die shit gewoon.

Feest met MOKSI

MOKSwie? MOKSI! Simpel: een uit de hand gelopen grap van twee vrienden die met support van Yellow Claw nu volle bak op ADE te vinden zijn. Domien gooide de zender voor ze open om de jongens een verrot lekker setje te laten draaien.

Ster advertentie
Ster advertentie