Amsterdam Dance Event

Dag 2: Dit Is Domien in de Melkweg vanaf ADE

  1. Nieuwschevron right
  2. Dag 2: Dit Is Domien in de Melkweg vanaf ADE

Ook op de donderdag heeft Domien zijn thuis weer in de Melkweg gevonden. Live vanaf ADE duikt hij de diepte in met de helden uit de dance industrie.

Sander Kleinenberg trapt de avond af

Domien en Sander waren al een tijdje Twitter-vriendjes, maar eindelijk konden ze elkaar eens echt spreken. En dan meteen live op de radio. Sander vertelde over hoe hij de snelle jonge garde bij kan houden, hoe de dance veranderd is en over de invloed van Madonna. En hij nam ook meteen een primeur mee: de gloednieuwe track 'Clarity'.

En check vooral ook de lekkere set, inclusief 'Clarity', die Sander na het interview draaide:

Bingo Players komt nieuw materiaal brengen

Tussen al dat draaien door, is het soms lastig om tijd te vinden om nieuw materiaal te maken. Zeker als je zo kritisch bent als Bingo Players. Maar inmiddels liggen er genoeg tracks op de plank die het daglicht mogen gaan zien. Op ADE laat Bingo Players de wereld kennis maken met de nieuwe sound die het afgelopen jaar ontstaan is. Hij gaf daarvan al een klein voorproefje bij Domien.

En hier luister je de set van Bingo Players terug:

Van grafisch vormgever naar wereld DJ: Laidback Luke

Op ADE zijn allerlei gadgets en goodies te krijgen. Maar de meest gewilde zijn de rugtassen. De zwarte tassen zijn hipper dan hip en ook nog eens superpraktisch. Grappig genoeg stond Laidback Luke aan de wieg van dat succes. Toen hij in 1999 nog grafisch ontwerper was, kwam hij het met idee om de tassen te pimpen. En dat is aardig gelukt. Sinds 1999 is er voor zowel Luke als voor ADE een hoop veranderd. Van tassenontwerper naar wereld-DJ, het kan snel gaan.

Sander van Doorn op visite

Dag 1 van ADE trapte Sander af met een rammende show in de Escape. Hij hoste daar zijn eigen feestje en dat is goed aan zijn stem te horen. Sander is maar twee dagen op ADE te vinden, want hij moet dit weekend weer aan de bak in Macedonië.

Ster advertentie
Ster advertentie