Amsterdam Dance Event

Martin Garrix bovenaan de DJ Mag Top 100

  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix bovenaan de DJ Mag Top 100

Martin Garrix is door alle fans uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Daarmee stoot hij Dimitri Vegas & Like Mike van de troon.

Foto: Ben Houdijk

Tiësto reikte de prijs woensdagavond 19 oktober uit in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Martin Garrix reageerde dankbaar:

"Dit is zo gek! Vier jaar geleden had ik echt niet verwacht dat ik hier nu zou staan. Ik wil iedereen bedanken. Mijn geweldige familie, mijn team en deze man hier [Tiësto, red.] die me sinds dag één heeft geïnspireerd!"

Martin Garrix in de studio

Eerder die avond was Martin Garrix te gast in de studio, die speciaal voor ADE is verplaatst naar de A'DAM Toren in Amsterdam. Natuurlijk probeerde Domien Verschuuren toen al iets los te peuteren over de uitslag. Of dat lukte? Niet echt. Domien vroeg ook naar Martin Garrix' plannen voor ADE.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Lees ook: Martin Garrix redt de DJ Mag Top 100

DJ Mag

DJ Mag is een maandelijks Brits tijdschrift over elektronische muziek, dat werd opgericht in 1991. Sinds twee jaar is het magazine ook verkrijgbaar in Nederland. Het blad is vooral bekend van z'n top 100 dat sinds 1997 ieder jaar bekend wordt gemaakt. De lijst wordt samengesteld door mensen die stemmen op hun top 10.

3FM op ADE16

3FM zendt van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober live uit vanaf de A'DAM Toren in Amsterdam. Check hier welke gasten langskomen en hoe laat je moet inschakelen. Wil je langskomen in de A'DAM Toren? Dat kan gewoon!

Ster advertentie
Ster advertentie