Amsterdam Dance Event

3FM op Amsterdam Dance Event 2022: kijk hier de dj-sets terug

foto: 3FM / NTR
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM op Amsterdam Dance Event 2022: kijk hier de dj-sets terug

Nagenieten van Amsterdam Dance Event? Of gewoon zin in wat fijne elektronische muziek? Check dan hier de sets van de fantastische dj's die langs kwamen in de 3FM studio op ADE 2022. Van drum & bass tot house en van amapiano tot EDM: dit was 3FM op ADE!

Misschien ben je net een beetje bijgekomen van je Amsterdam Dance Event-kater, of misschien ben je afgelopen week niet eens in de buurt van Amsterdam geweest. Hoe het ook zij, je kunt vast wel een flinke dosis goeie muziek gebruiken. Tijdens Amsterdam Dance Event 2022 was 3FM drie dagen lang live op locatie aanwezig in de Tolhuistuin, ook wel bekend als Club Parallel.

Natuurlijk kwamen ook de beste dj's langs, uit alle hoeken van de dance: van de kleurrijke house van Ineffekt tot de keiharde bangers van Jasmín, en van de amapiano van Unruly Phoenix tot de drum & bass van Lexurus. Ook EDM-hitmaker Mau P, bekend van 'Drugs From Amsterdam', kwam langs, en niemand minder dan FeestDJRuud zette de studio op z'n kop met onder andere een Harry Styles remix.

Voor ieder wat wils, dus! Hier vind je alle dj-sets (die we online mochten zetten) van 3FM op Amsterdam Dance Event 2022 op een rijtje:

3FM x ADE: Ineffekt dj-set

3FM x ADE: Jasmín dj-set

3FM X ADE: Unruly Phoenix dj-set

3FM x ADE: Lexurus dj-set

3FM x ADE: Mau P dj-set

3FM x ADE: FeestDJRuud dj-set

Ster advertentie
Ster advertentie