Amsterdam Dance Event

Rammen en vlammen op dag vier van ADE15

  1. Nieuwschevron right
  2. Rammen en vlammen op dag vier van ADE15

De oogjes worden steeds kleiner, de feesten steeds groter. We zijn alweer aanbeland op de zaterdagavond van Amsterdam Dance Event. 3FM staat weer live in de bezemkast van de Melkweg met Roosmarijn en Tomas Delsing aan het roer.

Mr. Polska gaat lekker op ADE Foto: Timo Pisart

De toekomst van het festivalsbandje

Praktisch iedereen die naar festivals gaat heeft ze om gehad: bandjes. Sjiek van stof, een papieren bandje of een plastic onding met scherpe randjes. Grote kans dat die bandjes afkomstig zijn van het Nederlandse bedrijf Dutchband. Wijnand ging voor de vrienden van 3voor12 langs bij de chef van dit bandjesbedrijf om te checken wat er in de toekomst allemaal mogelijk is met het festivalbandje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cecile mist alle feestjes

Bij 3voor12 rennen ze de voeten onder hun lijf vandaan om niks van ADE te missen. Ook reporter Cecile ging op zoek naar de vetste feestjes. Ze moet alleen nog een beetje sleutelen aan haar zoek-talenten.

Mr. Polska gaat heel lekker op ADE

Vlammen zit Polska in het bloed. Hij gaat zo hard op ADE dat hij bijslaapt tijdens het avondeten. En meteen een nieuwtje: Boaz van de Beatz hangt in de studio met M.I.A. en Skrillex.

Na een diepgaand gesprek had Polska ook nog een mooie primeur. Via zijn telefoon liet hij de gloednieuwe en nog niet uitgebrachte track 'Bazooka' horen.

Larry Gus in de 3FM-studio op ADE Foto: Ben Houdijk

Larry Gus lanceert zijn nieuwe album op ADE

3voor12-reporter Atze de Vrieze stond in een dampende Kleine Zaal van de Melkweg. De geflipte Griek Larry Gus stond eerder deze week nog in onze piepkleine studio, maar lanceerde vanavond officieel zijn tweede album. Atze zag hoe de zaal in een dampende kluwen mensen veranderde.

Atze ging platenshoppen met The Gaslamp Killer

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Noisia verkoopt de complete Melkweg uit

De Melkweg is op de zaterdagavond van ADE in handen van de harde bassen van Noisia. Voor de deur staan enorme rijen en binnen is het ramvol. Reden genoeg voor de Groningers om trots te zijn. Ze kwamen bij Tomas langs in de studio om even bij te kletsen.

3voor12 ADE15: Liveblog

Om zo min mogelijk te missen heeft 3voor12 dag en nacht redacteuren door de stad lopen. Zij doen via de ADE15: Liveblog verslag van de seminars, feestjes en sfeer op straar.

>> Check de 3voor12 ADE15 Liveblog hier

Ster advertentie
Ster advertentie