5 Essential Tracks
NTR

Luistert Joost echt alleen maar zijn eigen muziek?

foto: Bullet-ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Luistert Joost echt alleen maar zijn eigen muziek?

Je gaat er bij artiesten vaak niet vanuit, maar Joost luistert zijn eigen track 'Albino' nog bijna elke dag. Of dat het enige is dat hij luistert? Nee! Van house tot Franstalige muziek: dit zijn de 5 essential tracks van Eenhoorn Joost.

Goed met de AUX kabel

Dat Joost goed is in vloggen en rappen, dat wisten we al. Maar hij is ook nog eens heel goed met de AUX kabel. Tenminste, dat vindt hij zelf. Joost: "Als je mij de bluetooth geeft, ben ik best een degelijke speler in die wereld. Maar m’n vrienden zijn niet altijd even blij. En ik luister veel m’n eigen muziek ook. Dus daarom mag ik niet meer zo vaak de aux hebben van m’n vrienden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gelukkig mag hij wel house draaien van zijn vrienden, voornamelijk Mall Grab met ‘Liverpool Street In The Rain’ en dan de Boiler Room editie. Joost: "Boiler Room is vet toch. Ik begrijp het niet. Staan mensen op 1 plek dat te doen, maar ik vind het wel vet om te kijken."

Paul de Leeuw

Volgens Joost is onze Paul de Leeuw one of the most classy biggest dutch people ever. Hij benoemt dan ook het nummer Une Belle Histoire/Een Mooi Verhaal als een van de mooiste liedjes ooit gemaakt. En dat het Franstalig én Nederlandstalig is, was ook nog eens handig voor zijn Franse les op het gymnasium.

Ster advertentie
Ster advertentie