5 Essential Tracks
NTR

Hoe LYZZA je nieuwe favoriete festival headliner is geworden

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe LYZZA je nieuwe favoriete festival headliner is geworden

Misschien stond je al zwetend in de X-Ray op Lowlands, op ADE of op Down The Rabbit Hole te dansen bij rijzende ster LYZZA... En anders is het hoog tijd om kennis te maken met deze veelbelovende artieste, dj en producer!

Huilen bij je idool

Een van de nummers die LYZZA kiest als essential tracks is 'Monster' van Lady Gaga. LYZZA: "Ik had toen die eerste iPod, die er uitzag als die eerste iPhone 3 (remember?). En via iTunes was dit de eerste elektronische plaat die ik had gekocht."

Om vervolgens vergeleken te worden met Lady Gaga via een Pitchfork review, had LYZZA nooit verwacht: "Ik had een review op Pitchfork en zij vergeleken mij met Lady Gaga en ik dacht alleen maar: Oh my god!" Op dat moment zat LYZZA backstage met Sophie en begon ze te huilen van geluk: "Zo fucking shamefull. Iemand die nu genomineerd is voor een Grammy en ik ben aan het huilen omdat ik een Pitchfork review heb.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom LYZZA zich zo schaamde? Omdat SOPHIE een groot idool is voor haar en ook in haar lijstje staat met het nummer 'ELLE'. LYZZA: "Ik zag haar op Appelsap en ik dacht alleen maar: WOW. En toen ben ik naar huis gegaan en heb ik letterlijk SOPHIE gestalkt en gegoogled en alles gekeken." Tja, je bent fangirl of je bent het niet!

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie