5 Essential Tracks
NTR

Sunnery James en Ryan Marciano: "Muziek draaien is beter dan drugs!"

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Sunnery James en Ryan Marciano: "Muziek draaien is beter dan drugs!"

Op ADE zijn ze er natuurlijk ook weer bij: top dj's Sunnery James & Ryan Marciano. Benieuwd naar hun invloeden en inspiraties? Wij ook, dus vroegen we naar hun 5 Essential Tracks.

Man in the mirror

Iemand die niet in de lijst mag ontbreken, is Michael Jackson. Sunnery: "Het dansen, het zingen, de video's, alles. Het is tijdloos en it's gonna stay forever." Met name het nummer 'Man In The Mirror' heeft veel indruk gemaakt op jonge leeftijd bij Sunnery. En de boodschap die hij heeft meegekregen van het nummer? "Als je het wilt maken, als je iets wilt veranderen, moet je beginnen bij jezelf."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

What's better than drugs?

Het nummer 'Born Again' van Ricky L. heeft een speciaal plekje in het hart van Sunnery James en Ryan Marciano. Ze draaiden dit nummer tijdens Sensation White en het hele stadion (lees: duizenden mensen) ging los. Ryan: "Kippenvel, nog beter dan drugs. Eigenlijk is het net als drugs, het gevoel dat je krijgt wanneer je iets probeert en het pakt zó goed uit". De liefde voor de track zit zo diep dat de heren zelfs een remake van 'Born Again' hebben gemaakt!

DE 5 ESSENTIAL TRACKS PODCAST

Elke week hoor je Michiel ook op KX Radio met zijn 5 Essential Tracks Podcast, op maandag tussen 14:00 en 15:00 uur. Je checkt de podcasts hier.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie