5 Essential Tracks

Waar luistert CUT_ zelf eigenlijk naar?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waar luistert CUT_ zelf eigenlijk naar?

Het nieuwe album A Small Group Of Individuals is net uit en CUT_ heeft al een aantal hits op hun naam staan, maar waren luisteren ze eigenlijk zelf naar als ze na een optreden naar huis rijden?

Niet guilty, wel pleasure

System Of A Down met BYOB is een van de essential tracks van Bella en Sebastiaan. Sebastiaan: "Ik weet niet of het een guilty pleasure is... Nee, het is niet guilty, maar wel een pleasure!". Wanneer het duo 's avonds of 's nachts na een optreden naar huis rijden, draaien ze dit in de auto naar huis om wakker te blijven. Lekker blazen door die speakers!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Storm

Het nieuwe album staat boordevol met nieuwe nummers. Love & Alcohol heb je vast al eens voorbij horen komen op 3FM, maar Storm is ook één van de nieuwe tracks op het album. En dit nummer is bést emotioneel beladen. Bella: "Dat is voor mij zelf wel een heel bijzonder liedje want dat is eigenlijk een ode aan overleden vrienden. Ik wil niet dat de herinneringen vervagen. Dus je probeert iemand heel erg levend te houden in je hoofd." En dat gebeurt met dit mooie nummer zeker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie