3FM nieuws

Afrojack wint MTV Best Dutch Act Award 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Afrojack wint MTV Best Dutch Act Award 2012

Afrojack is door MTV uitgeroepen tot beste Nederlandse act. De DJ krijgt zijn Award op 11 november tijdens de MTV EMAs in Frankfurt.

De entertainment zender heeft maandag (15 oktober) bekend gemaakt dat Nick van der Wall aka Afrojack de MTV Award voor 'Best Dutch Act' in de wacht heeft gesleept. Afrojack kreeg veruit de meeste stemmen en versloeg daarmee Tiësto, Gers Pardoel, Chef’Special en nieuwkomer Eva Simons.

Giel belde Afrojack over MTV Award, ADE en de liefde

Giel had Afrojack de volgende dag (16 oktober) aan de lijn om hem te feliciteren met zijn MTV Award. De Nederlandse DJ vertelde wat hij de afgelopen tijd heeft gedaan, zijn aanwezigheid op het Amsterdam Dance Event (ADE) en zijn liefdesleven. Luister het fragment hieronder terug.

Afrojack ook Worldwide Act Award?

Afrojack is met zijn overwinning ook automatisch genomineerd voor Worldwide Act. In die categorie nemen alle locale winnaars het tegen elkaar op. Andere genomineerden zijn o.a. De Belgische singer-songwriter Milow, songfestival-winnares Loreen uit Zweden en de Britse boyband One Direction.

EMAs in Frankfurt

De winnaar van de award voor Worldwide Act wordt 11 november tijdens de award-ceremonie in de Duitse stad Frankfurt bekend gemaakt. De presentatie van de EMAs is in handen van Heidi Klum. Carly Rae Jepson, Fun. en Rita Ora zijn een aantal van de artiesten die zullen optreden tijdens de awardshow.

Ster advertentie
Ster advertentie