3FM nieuws

Dit is de nieuwe programmering van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de nieuwe programmering van 3FM

Eindelijk mogen we het hardop zeggen: dit is de nieuwe programmering van NPO 3FM.

Vanaf maandag 14 november gaat 3FM van start met een vernieuwde programmering en een vernieuwd muziekbeleid. De focus in de programmering en het muziekbeleid ligt op jong en nieuw talent. Van podcasts, vlogs, social content tot radioprogramma's: een mix van nieuwe en vertrouwde 3FM-gezichten laten altijd, overal en via alle devices de beste nieuwe muziek uit alle genres horen, zien en ervaren. De zender zet hiermee de eerste grote stappen naar een volwaardig jongerenmerk.

Nieuwe programmering: maandag tot en met vrijdag

In de nieuwe programmering stroomt veel jong talent uit de eigen opleiding door en verschuiven bekende dj's naar nieuwe plekken. Vanaf aanstaande maandag staan luisteraars op werkdagen van 06.00 tot 09.00 uur op met Domien Verschuuren (BNN-VARA). Ook de lunch smaakt anders. Het duo Ramon Verkoeijen en Mark van der Molen maakt tussen 12:00 en 14:00 uur een nieuw programma, gevolgd door Wijnand Speelman tussen 14:00 en 16:00 uur. het nieuwe avondprogramma van Sander Hoogendoorn vormt vanaf 18:00 de hartslag van de vroege avond.

(alle 3FM-dj's bij elkaar)

Nieuwe programmering weekend

In het weekend bezorgt Angelique Houtveen met een nieuwe muzikaal programma de 3FM-luisteraars het ideale zaterdag- en zondagochtendgevoel. De vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 3FM is voortaan hét podium voor nieuw talent in Giels nieuwe programma On Stage: een radioprogramma én online platform in één, aanwezig op de festivals en bij concerten. Saskia Weerstand en Olivier Bakker gaan samen een programma maken op zaterdag en zondag van 22:00 tot 00:00, waarin ze samen met luisteraars op ontdekkingsreis gaan. Met YouTuber Kaj van der Ree gaat 3FM een nieuw avontuur aan in de nacht van zaterdag op zondag.

Dit is de nieuwe programmering:

Zendermanager Basyl de Groot is trots op het nieuwe 3FM-team: "Deze club staat voor het nieuwe 3FM: jong, avontuurlijk, authentiek en open-minded. We staan voor nieuw talent, zowel op zender als daarbuiten. Het zit in ons DNA. We brengen de beste nieuwe muziek, we inspireren en laten ons inspireren door onze luisteraars, kijkers en volgers. Samen met hen zijn we op alle vlakken de wereld aan het ontdekken. Veel 3FM-dj's zitten daar zelf ook middenin, spreken dezelfde taal en gaan samen het avontuur aan."

3FM is meer dan radio alleen

Op alle platformen brengt 3FM de beste muziek uit alle genres die er voor jongeren toe doen. 3FM is hét jongerenmerk dat op festivals, concerten en online constant op zoek is naar nieuw talent, nieuwe muziek en avontuur. Basyl: "Jongeren hebben de wereld in hun broekzak en onder hun vingers. Alle muziek is met één swipe toegankelijk. 3FM speelt daarom meer dan ooit een essentiële rol als gids. We maken alle keuzes vanuit onze liefde voor muziek. De focus ligt op de muziek van nu én de muziek die nog komen gaat. We zijn er als het gaat om het ontdekken van nieuwe muziek, nieuw talent en het delen van nieuwe ervaringen. Elke dag. Overal."

Welke muziek dat is? Check onze Spotify-playlist met nieuwe muziek:

i

Volg 3FM

>> Snapchat (NPO3FM)
>> Instagram
>> YouTube
>> Spotify
>> Facebook
>> Twitter

Ster advertentie
Ster advertentie