Video

Domien heeft hoofdrolspelers van 'De Wilde Stad' op bezoek

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien heeft hoofdrolspelers van 'De Wilde Stad' op bezoek

Is dat Decibel? Nope, voor één ochtendje mocht Domien vanochtend even met een andere kat kroelen. En niet zomaar een kat, maar de hoofdrolspeler uit de 'De Wilde Stad', een film die vanavond in premiere gaat.

'De Wilde Stad'

'De Nieuwe Wildernis' liet eerder al het verhaal zien van al het leven in de Oostvaardersplassen, maar nu is er ook een Amsterdamse variant! En dat gaat niet over het gewone leven in onze hoofdstad, maar juist over de flora en fauna die door de normale inwoners en toeristen niet worden opgemerkt.

De hoofdrolspeler in deze film is Abatutu, een kat wiens stem wordt vertolkt door acteur Martijn Fischer. Door zijn ogen ervaar je Amsterdam in al zijn pracht en praal. De kenmerken van de stad die normaal gesproken door ons niet worden gezien, worden hier juist uitgelicht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Martijn en Abatutu in de studio

Martijn, Abatutu en het baasje van de kat waren vanochtend bij Domien te gast in de studio van 3FM om over de film te vertellen. Check de interviews hieronder terug.

Muziek in de film

Naast dat het een bijzondere film is, is er ook een lekkere soundtrack samengesteld in samenwerking met het label Top Notch. De titelsong, 'Jungle Van Beton', is van Sef, maar ook Thomas Azier, Lil' Kleine en Ronnie Flex, Spinvis en MY BABY staan op de lijst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie