Naar homepage
Podcasts

Wat Talitha Muusse zou doen als ze de baas van Nederland was

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat Talitha Muusse zou doen als ze de baas van Nederland was

Talitha Muusse wordt 'de stem van haar generatie' genoemd. Ze is millennial expert met een scherpe boodschap en samen met Tim Hofman één van de initiatiefnemers van Coalitie-Y. In de podcast De Koffer Van Kevin spreekt 3FM-dj Kevin van Arnhem haar over haar leven en idealen.

Jong geleerd...

Talitha is al van jongs af aan niet bang om haar mond open te trekken. Ze leerde discussiëren aan de eettafel, vertelt ze: "Ik ging dan met opzet de tegenovergestelde mening van mijn broer innemen. Het was haast een soort debatclub. Daar deden ook vrienden aan mee, vooral mijn jongensvrienden vonden dat leuk. Het was haast als een honk en er kwamen allerlei topics voorbij: ethische onderwerpen, actualiteiten, religie, dingen die destijds leefden."

Pim fortuyn

De dood van Pim Fortuyn heeft een grote indruk op Talitha gemaakt. Ze was toen nog maar tien jaar, maar Fortuyn had haar bewondering. " Ik vond het zo cool hoe hij altijd de dwarse nar was in ieder debat, maar ik volgde zijn idealen niet."

Wil je het hele gesprek horen, waarin Talitha ook vertelt wat ze zou veranderen als ze de baas van Nederland was? Luister dan deze aflevering van De Koffer Van Kevin:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie