3FM nieuws

'Let Her Go' heeft vele deuren geopend voor Passenger

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Let Her Go' heeft vele deuren geopend voor Passenger

Pas toen Passenger zijn droom om een succesvol artiest te worden liet varen, veranderde er iets en brak hij definitief door met 'Let Her Go'.

Passenger besloot in 2008 als reizend artiest door het leven te gaan en zijn geld te verdienen door CD's te verkopen op straat. Hij liet zijn verwachtingen van een rijk en onbevangen leven als artiest varen.

"Ironisch genoeg, op het moment dat je het idee loslaat ooit nog succesvol te worden, begint het toch te komen. Omdat je er niet veel druk achter zet," vertelt Passenger in onderstaande video.

'Let Her Go' is een introductie van wat Passenger allemaal doet

'Let Her Go', het nummer waarmee de Engelse singer-songwriter doorbrak (en een 3FM Megahit scoorde in 2012), is nog steeds heel speciaal voor hem. Met dit nummer begon het allemaal. "Ik ken veel artiesten en bands die hun eigen hitsingles haten. Ik ben alleen maar dankbaar dat dit liedje mijn leven heeft veranderd. Het heeft zo veel deuren geopend," vertelt Passenger.

Passenger op Concert At Sea en Heineken Music Hall

Passesnger speelt deze zomer op Concert At Sea en in oktober in de Heineken Music Hall. Hij laat dan liedjes horen van zijn zesde plaat Whispers, die sinds 9 juni uit is.

Passenger heeft bestaan na 'Let Her Go'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie