3FM nieuws

Ed Sheeran geeft verrassingsoptreden in Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran geeft verrassingsoptreden in Ziggo Dome

Nietsvermoedend stond een bijna geheel gevulde Ziggo Dome gisteren naar Passenger te kijken, toen niemand minder dan zijn grote vriend Ed Sheeran opeens het podium op kwam lopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Passenger in de Ziggo Dome

De Britse singer-songwriter Passenger stond woensdagavond (26 oktober) op het podium toen hij het publiek plotseling verraste door buddy Ed Sheeran het podium op te roepen. De twee speelden samen 'Hearts On Fire', het liedje van Passenger dat zowat iedereen wel mee kan zingen.

Vrienden

Het is niet de eerste keer dat de twee samen op het podium staan. Passenger en Ed Sheeran zijn goede vrienden van elkaar en duiken vaker op bij elkaars concerten. Zo tourde Passenger in 2012 een aantal maanden mee met Ed Sheeran, toen hij nog aan het begin van zijn muzikale carrière stond.

Foto door Mathilda

Mathilda en Robin waren erbij!

Mathilda en Robin lieten via 3FM Whatsapp weten dat ze er woensdagavond bij waren.

Mathilda: "We waren aan het genieten van het concert en toen gaf Passenger aan dat er iemand via een auditie was geselecteerd om het nummer 'Heart's on Fire' mee te zingen. Het bleef even stil. Hij zei dat hij de naam van diegene vergeten was. En toen kwam ineens Ed Sheeran het podium oplopen!! Echt zo gaaf, had niet verwacht dat ik hen ooit samen zou zien zingen!"

Het enige nadeel volgens Mathilda was dat de zaal niet meer zo stil was als daarvoor.

Robin: "Het was een prachtavond, vooral eentje vol respect. Passenger kreeg de hele zaal muisstil in zijn eentje... Alleen dat was al magisch genoeg. Zijn muziek laat je voelen, het komt écht binnen. Aan alleen al de manier waarop hij beweegt zie je hoe de muziek door zijn aderen stroomt. Echt een concert dat me mijn hele leven bij zal blijven! En toen kwam de surprise van de avond: Ed Sheeran, die dan ook nog eens het nummer mee komt zingen dat ik en mijn vriend als ONS nummer hebben bestempeld... Magisch!"

Livestream op Facebook-pagina van Passenger

Passenger liet de thuisblijvers via Facebook meegenieten van zijn optreden. En die livebeelden kijk je hier terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto's Passenger Ziggo Dome 2016

Ster advertentie
Ster advertentie