3FM nieuws

Sander trapt #openup-week af met 'Tranen Van Geluk'

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander trapt #openup-week af met 'Tranen Van Geluk'

Vier op de tien jonge mensen met psychische klachten schamen zich hiervoor, blijkt uit onderzoek van 3Vraagt. 3FM staat de hele week in het teken van #openup om het taboe van openheid over psychische klachten te doorbreken. Vanochtend kwam zangduo BENR langs bij Sanders Vriendenteam om een hele persoonlijke track te delen.

Robin van BENR schreef het nummer 'Tranen Van Geluk' voor zijn vader die ongeneeslijk ziek is. Op zijn eigen Instagram vertelde hij in een emotioneel bericht de gedachte achter het nummer. De mannen kwamen vanochtend op bezoek bij Sanders Vriendenteam om over het nummer te praten.

#OPENUP

Iedere dag stelt Sander de vraag: van welke track word jij rustig? Vandaag was dat 'Talk To Me' van Thomas Azier. Afgelopen weekend draaide Sander op een basisschool en kwam daar een meisje tegen dat vertelde dat ze autisme heeft. Zij deed haar #openup diezelfde dag voor haar hele klas en kreeg daar veel positiever reacties op. Heb jij ook een nummer waar jij relaxt van wordt? Deel het dan met Sander!

Ster advertentie
Ster advertentie