Meer NPO
STER Advertentie

Ook 3FM draait Nederlands op Koningsdag

Ook 3FM draait Nederlands op Koningsdag
Ben Houdijk

Vrijdag 24 april 2020 - 12:00 uur

Op Koningsdag staat een groot aantal radiozenders volledig in het teken van Nederlandse muziek. 3FM doet mee! Samen met deze stations bieden we artiesten en musici van eigen bodem een steuntje in de rug, nu hun optredens door de coronacrisis niet doorgaan.

3FM x Koningsdag

We draaien niet alleen NL muziek tussen 07:00 en 19:00 uur, maar we doen het de volle 24 uur! Vanaf zondag- op maandagnacht tot maandagavond 00:00 staat de zender volledig in het teken van Nederlands product.

Wat gaan we verder allemaal doen op 3FM? Nou, we starten 's ochtends met Sanders Vriendenteam en het Wilhelmus. We roepen iedereen op om om 10:00 uur het Wilhelmus met ons mee te zingen. Verder opent Sander zijn Sanders Optreed Kleed. Bij gebrek aan een vrijmarkt mag je bij hem je liedje op de blokfluit spelen, een dansje doen of een trucje laten zien!

's Middags gaan we dansen bij Club Frank en Eva die een livestream aanslingeren samen met Singlefeestje. Tussen 16:00 en 19:00 uur kan jij meedansen en wordt jouw Koningsdag binnen alsnog hét feestje van het jaar!

Voor de classic oud Hollandse spelletjes moet je in de avond bij Mark zijn. Hij vermaakt je twee uur lang met spelletjes als koekhappen en boter-kaas-en-eieren. 

Klomp Top 100

Wil je je alvast voorbereiden op een dag vol Nederlandse muziek? Check dan onze Klomp Top 100 playlist! In maart zonden we deze lijst met 100 van jouw Nederlandse favorieten al uit op de radio, maar je kunt 'm natuurlijk ook gewoon terugluisteren.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij zelf ook iets bijdragen? Check dan hier 3 manieren waarop je de NL muziekscene kunt steunen.

Kijk live naar 3FM