Meer NPO
STER Advertentie

Dus... Staan The Opposites op Lowlands 2019?

Dus... Staan The Opposites op Lowlands 2019?
Ben Houdijk

Maandag 12 augustus 2019 - 10:00 uur

Afgelopen weekend traden The Opposites voor het eerst in vijf jaar weer op tijdens Appelsap, maar nu is ineens ook bekend dat ze dit weekend op Pukkelpop staan. Stél nou dat A$AP Rocky noodgedwongen moet afzeggen deze week, vullen The Opposites die plek dan op? 3FM-dj's Frank en Eva belden Twan voor een groepsondervraging!

Ouderwets genieten 

Afgelopen weekend was het weer gekte bij The Opposites: met koprollen het publiek in en een menigte die méér dan enthousiast was. 3voor12 was erbij en deelde onderstaande video.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat vond Twan er zelf van? "Het is echt fantastisch. Willem zei 'Ik weet niet of ze los zullen gaan, het is al lang geleden' maar ik had er wel vertrouwen in. En toch was het vier keer harder dan ik had verwacht, het was echt bizar."

Maar... Lowlands!

Genoeg context, let's get down to business. Frank kan nog maar aan één ding denken en vraagt het gerust een keer of vijf in een gesprek: sta je nou op Lowlands?! Twan blijft moedig zeggen dat hij er niks van weet, maar 'nee' zegt hij ook niet... 

Nog één keer vragen. Twan, sta je met The Opposites op Lowlands dit weekend? "Ik weet van niiiiiks! Ik weet misschien dat je me rond ziet lopen daar." "Ja, want Willem staat er al solo natuurlijk." "........Klopt." To be continued!

Met Je Friends Naar Lowlands

Heb jij nou gruwelijk veel zin om (heel misschien) The Opposites live te zien, maar heb je geen kaartje voor Lowlands? Kunnen we nog wat aan doen! Meld je via 3FM.nl/metjefriends aan en maak samen met drie vrienden kans op de laatste Lowlands-kaarten.

Kijk live naar 3FM