Meer NPO
STER Advertentie

Faberyayo: "Ik lego me dood"

Faberyayo: "Ik lego me dood"

Dinsdag 9 juli 2019 - 15:43 uur

Faberyayo, oftewel Pepijn Lanen, heeft het er maar druk mee. Hij is 1/4 van De Jeugd Van Tegenwoordig, waar hij afgelopen maand nog een Olympisch Stadion mee uitverkocht, bracht onlangs een nieuwe roman uit en komt ook nog effe met een solo-album genaamd <3. Bij Sanders Vriendenteam op 3FM vertelt hij er alles over.

Op <3 krijg je als luisteraar een kijkje in het privé-leven van de muzikant. Je speelt lego met z'n zoontje, maar staat ook om 7 uur in de ochtend op met zijn dochter. "Je mag lekker even bij me thuis op schoot komen zitten op dit album," vertelt Pepijn. 

Solo vs De Jeugd

De gedachtegang achter dit album? Effe wat anders dan De Jeugd? "Nee niet per se, ik had voornamelijk heel erg zin om weer een plaat te maken met Benny Sings als producer. Met hem wordt het altijd wat kleiner en persoonlijker en warmer." 

"Met De Jeugd ben je met z'n vieren en continu compromissen aan 't sluiten en dat is helemaal niet negatief bedoeld, maar daarom is wel lekker als dat soms even klaar is en je dingen weer in je eentje doet." 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schrijver en mentor

Maar er is zoveel meer dan muziekmaken en vader zijn. Ook is Pepijn nog steeds druk bezig met het schrijven en begeleidt hij graag jonge opkomende artiesten met hun eerste stappen binnen een carrière. Beluister en kijk alles hieronder terug!

 

Kijk live naar 3FM

Lees ook