Meer NPO
STER Advertentie

Ernst kan ondanks zijn handicap toch gewoon naar Pinkpop

Ernst kan ondanks zijn handicap toch gewoon naar Pinkpop

Zondag 9 juni 2019 - 12:48 uur

Wrijf de slaap maar uit je ogen, want 3FM-DJ Wijnand doet dit weekend verslag vanaf de Pinkpop-camping! Tijdens een wandeling over camping A stuitte hij op een aantal bijzondere gasten die samen op de camping staan.  

Rolstoel

Ernst zit in een rolstoel en is met een speciale organisatie op Pinkpop die het voor hem mogelijk maakt het festival te bezoeken. Hij vertelt dat hij in 1992 in zijn rolstoel terecht kwam door een verkeersongeluk tijdens een vakantie in Lyon: "Dat ongeluk heb ik ternauwernood overleefd, maar raakte daarna wel twaalf weken in coma. Ik ben daarna ontzettend vaak geopereerd, maar ik ben er nog. De revalidatie duurde ruim 2,5 jaar Het is geweldig dat ik via deze organisatie gewoon onderdeel kan zijn van Pinkpop." Check het hele interview dat Wijnand met Ernst had hieronder.

Niks missen van Pinkpop?

Trek die roze hoedjes maar weer uit de kast of sit back and relax, want ook dit jaar doet 3FM weer verslag vanaf het festival. Kijk hier wanneer we radio maken vanuit Landgraaf en volg ons op socials voor de mooiste foto's en toffe interviews!

Kijk live naar 3FM

Lees ook