Meer NPO
STER Advertentie

Call It Off haalde inspiratie uit gospel voor 'Every Little Thing'

Call It Off haalde inspiratie uit gospel voor 'Every Little Thing'

Woensdag 10 april 2019 - 10:32 uur

De punkers van Call It Off waren vanochtend te gast bij Sanders Vriendenteam. Of nou ja 'punkers', inmiddels zijn de heren een andere weg ingeslagen: de nieuwe single klinkt meer poppy en heeft zelfs wat gospelinvloeden. De band schoof aan om over 'Every Little Thing' en de nieuwe plaat te praten.

De nieuwe sound is voor de band geen verrassing zegt drummer Sergei: "Vroeger zaten we vast aan de regel: poppunk is een gitaar, een bas en set drums. Daar zijn we vanaf gestapt. Onze laatste plaat was vet, maar we dachten: gaan we nu weer hetzelfde doen of gaan we andere vette shit doen. Iedereen uit de band brengt andere invloeden met zich mee en op die manier schrijven we anders."

3FM Live Box

Een tijdje geleden kwamen de mannen ook al langs in de 3FM Live Box. Toen speelden ze het nummer 'Young' waarin de band je mee terug in de tijd neemt waar alles nog mogelijk was. Met de lyrics: "Save me from losing my mind" en "I don't know where we went wrong" lijkt de band uit Eindhoven spijt te hebben van de keuzes die in het verleden zijn gemaakt. Check de beelden hieronder!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Muziek?

Check dan hier de 3FM Now Playing List met de nieuwste tracks van o.a. SWMRS, Panic! At The Disco en Sam Fender. 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM