Meer NPO
STER Advertentie

Er werd gecensureerd in 'Influencer' van Rob Black, Big2 & Stepherd

Er werd gecensureerd in 'Influencer' van Rob Black, Big2 & Stepherd

Dinsdag 16 april 2019 - 11:47 uur

Als je deze week naar de ochtendshow hebt geluisterd is de kans groot dat je 'm voorbij hebt horen komen: 'Influencer'. Sander Hoogendoorn was meteen fan van de track, dus nodigde hij Rob Black, Big2 en Stepherd uit bij 3FM. Even een rondje influencen.

Keiharde censuur

Rob Black had de beat voor 'Influencer' al klaarliggen en Big2 voelde 'm wel, dus hij besloot samen met Stepherd mee te doen. Dat leidde tot studiosessies waarin flink wat scherpe teksten heen en weer vlogen. Rob: "We hebben eerst iets heel anders opgenomen en dat is uiteindelijk gedowngraded tot wat we nu hebben."

Een downgrade? Hoe dan? Big2: "Er zit een line in waarin we zeggen 'Ik word helemaal gek van die geile wijven, 'mag ik een beetje sos van je lul afsnuiven?'. Eerst was dat een line waarin IK dat zei, hahaha, niet zo'n influencer-meisje. En die line over De School was eerst '30 gasten in m'n hol, helemaal naar de gedver in De School'. Er werd ons toen wel verteld dat het een kleeeein beetje minder mocht, dus wat dat betreft is de track wel wat gedowngraded hahaha." 

Influencer live

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zin in meer muziek?

Vanaf nu staat 'Influencer' ook op de playlist van 3FM. De 3FM Megahit is 'Wilde Paarden' van Willem, maar in onze 3FM Now Playing vind je nog veel meer toffe tracks van o.a. The Black Keys, Billie Eilish, Rondé, Modeselektor en Ariana Grande. Abonneren kun je leren.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM