Meer NPO
STER Advertentie

De Staat heeft de drukste tourmaand ooit voor de boeg

De Staat heeft de drukste tourmaand ooit voor de boeg

Dinsdag 11 september 2018 - 17:46 uur

Ja daar gaan ze weer, De Staat gaat de komende maanden op pad. Na hun meer dan succesvolle try-out op Lowlands 2018 trekken de heren Europa weer in! Dus als je nog een excuus nodig hebt voor een weekendje buitenland... Hier is 'ie.

Achterlijk tourschema

Tijdens de tour doen ze 25 shows in België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. En dat doen ze allemaal in een tijdsbestek van welgeteld één maand, met slechts vijf dagen waarop ze niet optreden. De Outrageous Contagious Tour begint in Muziekodroom te Hasselt en eindigt hier in Nederland met een grote show in de AFAS Live, die ze bekendmaakten tijdens hun Lowlands-show.

Live het lekkerst

De nieuwe single 'KITTY KITTY' is er natuurlijk eentje die live het allerlekkerst klinkt. Dus dat kwamen ze maar even doen, bij Frank in de uitzending. Geniet hieronder van 5:58 minuut aan bezwerende Torre en gitaargeweld.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toch liever de studioversie? Die vind je in de 3FM Now Playing-lijst op Spotify, samen met alle andere tracks die nu op de playlist staan!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM