3FM nieuws

Roosmarijn Reijmer neemt afscheid van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Roosmarijn Reijmer neemt afscheid van 3FM

Na 17.5 jaar neemt Roosmarijn Reijmer afscheid van 3FM. Ze begon in 2000 als freelancer op de 3voor12 redactie en was sinds september 2011 de vaste presentator van 3voor12 Radio op 3FM. Roosmarijn gaat natuurlijk niet thuis zitten niksen: ze gaat aan de slag bij boekingskantoor Friendly Fire, waar ze Hoofd Marketing en Creatie wordt.

Roosmarijn & radio

Roosmarijn was sinds september 2011 het vaste gezicht van 3voor12 Radio op 3FM. Niet onverdienstelijk ook, want sindsdien werd Roos ieder jaar genomineerd voor de Zilveren Radioster, de publieksprijs voor beste radiopresentatrice. In 2015 mocht ze die award ook echt haar prijzenkast zetten. De uitzendingen die ze maakte met Karl Hyde van Underworld en de uitzendingen over de Editors, Disclosure en Job Jobse staan bovenaan haar lijstje van gaafste dingen die ze voor 3FM en 3voor12 heeft gedaan.

Roosmarijn over haar radiocarrière: "Bij de VPRO, 3voor12 Radio en NPO 3FM heb ik alles gedaan wat er te doen valt. Ik ben trots op alle uitzendingen die ik heb mogen maken: van setlists kopiëren en rondbrengen tot het interviewen van headliners op tientallen grote festivals in binnen- en buitenland. Bij Friendly Fire ga ik me bezighouden met de andere kant van een festival als Best Kept Secret: de organisatie. Het is een afscheid van 3voor12 en 3FM, maar zeker niet van de muziek!"

Laatste uitzending

Zet het vast in je agenda: Roosmarijns laatste show op 3FM is te horen op 8 december 2017, tijdens het Song Van Het Jaar Festival van 3voor12.

Ster advertentie
Ster advertentie